Napustio nas je legendarni Bojsi: Njegove reči o Zvezdi i Novaku zauvek će ostati upamćene (VIDEO+FOTO)

Nikada ga nećemo zaboraviti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Legendarni Džoni Čalis, poznat po ulozi Bojsija u kultnoj britanskoj seriji “Mućke”, preminuo je u nedelju u 79. godini, saopštila je njegova porodica.

Često je boravio u našoj zemlji, snimio je dokumentarac “Biti Bojsi u Beogradu”, a često je voleo da progovori i o sportu koji je oduvek bio njegova strast. Obišao je i stadion Crvene zvezde prilikom jedne od svojih poseta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kriket? Pa, ja sam Britanac. Svi Englezi vole kriket. Igrao sam kriket u školi, ali i posle nje. Postao sam stvarno dobar u njemu. To je sjajna igra. No, i fudbal je. Ovih dana bili smo na stadionu Crvene zvezde. Kakav pogled! Kakav veličanstven pogled! Jedan od najboljih pogleda koje sam ikada video sa fudbalskog stadiona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Bojsi se zahvalio Crvenoj zvezdi na tome što mu je dozvoljeno da obiđe stadion aktuelnog srpskog šampiona.

– Kako neverovatno iskustvo! Zvezdo, hvala ti što si mi pokazača svoj fantastičan stadion i muzej. Osećao sam se kao dete u porodici slatkiša.

Prilikom nastupa Novaka Đokovića na Australijan openu. Ističe da je uvek navijao za srpskog tenisera, a ispričao je i jednu anegdotu vezanu za Endija Mareja i najboljeg na svetu.

– Da, Novaka, da gledao sam njegove mečeve. To je dobar tenis, drugi najbolji koji sam gledao. Pratio sam ga i znam da je pustio Endija Mareja da pobedi. To je bilo vrlo plemenito od njega: “Tvoj je red, Endi”. Takođe, čuo sam da je i Novak želeo da nas upozna ovde, ali nažalost imao je druge obaveze. Fantastičan igrač.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar