Mislili su da je PIJANA i da zato otežano govori: Ubrzo su saznali nešto što je porodicu zavilo u crno

Alkohol ipak nije bio glavni uzrok smrti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:GoFundMe

Ejpril Skorer (16) iz Bakingemšira bila je sa prijateljima na jugu Francuske u kampu u kojem su svake godine letovali ona i njena porodica, kada joj je odjednom pozlilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Devojka je ubrzo preminula od nedijagnostikovanog srčanog oboljenja, presudio je mrtvozornik, dok je njena prijateljica neposredno pre tragedija mislila da je Ejpril bila “samo pijana” i da joj je samo trebalo da malo odspava, prenosi Dejli star.

U danu kada je preminula, zabavljala se sa prijateljima uživajući u bazenu i roštiljanju, a kasnije je popila nekoliko pića u baru dok je gledala fudbalsku utakmicu.

Odjednom joj je pozlilo, otežano je govorila i gubila je ravnotežu, što je njena prijateljica pripisala alkoholu.

– Njena prijateljica je napustila bar sa njom jer je imala sve veće poteškoće u govoru i nije mogla da hoda. Morala je da sedne na tridesetak metara od kampa i da povrati. U tom trenutku ih je patrolni automobil policije zatekao, a hitna pomoć je potom preuzeladevojku. Uprkos intervenciji, nisu mogli da je reanimiraju – rekao je mrtvozornik Nikolas Grem.

mrtvacnica
Mrtvačnica Foto:Youtube/printscreen

Iako se u prvi mah mislilo da je pod jakim dejstvom alkohola, toksikološkim analizama utvrđeno je da je imala vrlo niza procenat alkohola u krvi.

– Alkohol nije odigrao ključnu ulogu u njenoj smrti. U pitanju je neobjašnjiv srčani zastoj. To se dogodilo u večeri kada je malo popila, ali niko ne može da garantuje da joj se to ne bi desilo na nekom drugom mestu i da nije uzimala alkohol uopšte – zaključio je Grem.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar