Stižu evri: Poznato koliko su Zvezda i Partizan zaradili trijumfima u Ligi Evrope i Ligi konferencija!

Nacionalni koeficijent je tu, a sad su tu i neke pare

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Dobar početak Srba u evrokupovima ove sezone. Crvena zvezda je savladala portugalsku Bragu na Marakani sa 2:1 u prvom kolu Lige Evrope, dok je Partizan na startu takmičenja u grupi Lige konferencija savladao kiparski Anortozis u Nikoziji rezultatom 2:0.

Osim što su osvojeni važni bodovi i za sebe i za nacionalni koeficijent, Zvezda i Partizan su sinoć ostvarili i finansijsku zaradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Crvena zvezda je pobedom nad Bragom obezbedila još 630.000 evra koliko donosi svaki trijumf u grupi Lige Evrope, a Partizanu sleduje 500.000 evra koliko vredi pobeda grupi Lige konferencija.

Ako računamo i učinak u kvalifikacijama ovog leta, Partizan je od početka sezone na evropskoj sceni zaradio 4.779.000 evra, a Crvena zvezda 6.108.000 evra.

S obzirom da i Zvezda i Partizan realno mogu da se bore za najviši plasman u svojim grupama, za očekivati je još njihovih pobeda u preostalih pet kola, a ako osvoje prva mesta u grupama dobili bi i dodatne bonuse – Zvezdi bi pripalo još milion i sto hiljada, a Partizanu 650.000.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar