Ovaj grob niko nije posećivao, a onda je on počeo da ostavlja cveće: Saznao je kome pripada i ZGROZIO se

Kako je često posećivao očev grob, primetio je da grob neposredno pored očevog nikada nije bio ukrašen cvećem, niti su ga posećivali posetioci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Profimedia / Ilustracija

Muškarac je podelio nekonvencionalnu priču o tome kako je upoznao svoju ženu nakon što je stavio cveće na grob stranca – za koga je kasnije otkrio da je ubica. On je 2019. na svom Tviter nalogu objasnio šta mu se dogodilo, a sve je delovalo toliko neverovatno, kao iz filma!

Naime, ne dešava se svaki dan da se ljudima dogodi nadasve neobičan susret koji im kasnije obeleži život. Ali to se upravo dogodilo Matu, ali jedina razlika je u tome što je njegova priča puna preokreta i nateraće vas da bacite pogled na nadgrobne spomenike stranaca, i da se zapitate o njihovim životnim pričama sledeći put kada budete na groblju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegova priča počinje tako što je često posećivao očev grob i primetio da grob neposredno pored očevog nikada nije bio ukrašen cvećem, niti su ga posećivali posetioci.

Vremenom je postajao sve znatiželjniji sve dok nije pogledao nadgrobni spomenik i shvatio da pripada 37-godišnjaku koji je umro na Božić.

Mat je na Tviteru napisao:

– Nikada nije imao cveće. Umro je na Božić u 37. godini i videvši tužan prizor, počeo sam da mu kupujem cveće. Da, počeo sam da kupujem cveće čoveku kojeg nikad nisam upoznao. Znam da zvuči čudno, ali počeo sam da razmišljam o njemu kao o prijatelju.

Kako je počeo da se pita da li deli neku nepoznatu vezu sa čovekom i da razmišlja o tome šta ih je moglo spojiti, Mat je odlučio da ga pretraži njegovo ime na internet, te da da vidi može li da otkrije nešto više o njemu.

Međutim, nije očekivao da će otkriti da je taj čovek u stvari ubica.

Foto: Tetra Images / Tetra Images / Profimedia

Nakon što je otkrio o kome je reč, nije iznenađujuće da se osećao krivim zbog žrtava ovog ubice. Potražio je gde su sahranjeni i otišao je da se izvini Dok se izvinjavao na grobu, iza njega se iznenada pojavila žena koja ga je upitala ko je on i zašto razgovara sa grobovima njene tetke i dede i bake. Mat nije imao drugu mogućnost osim da objasni nevolju u kojoj se našao. Žena je primetila da joj je to čudno, a ipak “prilično slatko”, a Mat je je potom pozvao na piće.

Dve godine kasnije, ovo dvoje mladih se venčalo.

Ova priča izazvala je lavinu komentara na mrežama, a čitava situacija delovala je kao iz filma, a
pokrenula je više pitanja u vezi sa istinitošću neverovatne priče od kada je prvobitno objavljena na Matovom Tvitter nalogu 2019.

Šta vi mislite? Da li je nešto ovako moguće? Da li verujete u ovakve sudbinske susrete? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO

Izvor: The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar