OBJEKTIV ANALIZA: Rikardo i Menig su doktori, Partizan se prošetao na Kipru (FOTO)

Važna pobede čete Aleksandra Stanojevića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorovic

Fudbaleri Partizana savladali su na startu grupne faze Lige konferencije u gostima ekipu Anortozisa rezultatom 2:0.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kao što ste već i navikli, na Objektivu posle svake evropske utakmice naših velikih klubova možete da pročitate zapažanja naših novinara koji prate dešavanja u istim, pa kako ne bismo mnogo dužili, pročitajte šta smo imali da zaključimo posle ovog meča.

Aleksandar Popović: Imao je dobru intervenciju na startu duela kada je zaustavio udarac Lazarisa. Tokom čitave utakmice je bio na visini zadatka… Plenio je sigurnošću i još jednom dokazao da je sazreo za mesto prvog čuvara mreže crno-belih.

Siniša Saničanin i Igor Vujačić: Štoperski par koji je standardan od starta nove sezone. Bili su soludni na Kipru, iako je Vujačić napravio nekoliko grešaka u dodavanju. Sve u svemu delovali su dobro i Anortozis je delovao bezidejno u ofanzivi.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorovic

Aleksandar Miljković: Šala i komika u napadu, ali ruku na srce ponovo je dao sve od sebe u defanzivi. Jurio, često kao muva bez glave po desnim boku, i uspeo da upropasti dve odlične šanse. I pored srčanosti, čini se da su crno-beli sa Živkovićem daleko opasniji u napadu.

Ivan Obradović: Nije grešio, ali nije ni previše ušestvovao u kreiranju akcija po levoj strani. Uleteo je umesto sdandarnog Uroševića i odradio je solidan posao, ali se od iskusnog igrača poput njega ipak očekivalo daleko više po levom boku. Ispao je sredinom drugog dela iz igre, ali je sjajnom odbranom Popović nadomestio taj kiks.

Aleksandar Šćekić: Borben i srčan na sredini, to se od njega i očekivalo! Sekao je protivničke napade, a imao je i dobru priliku kada je glavom pogodio stativu. To je taj Šćekić, stabilni vezista koji je i na ovoj utakmici činio Partizan čvrćim na samoj sredini terena.

Saša Zdjelar: Uz Šćekića bio je taj “čep” koji je zapušio sve puteve kak golu Popovića. Tampon zona ispred Vujačića i Saničanina odveo je Partizan do važne pobede.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorovic

Bibras Natho: Trudio se Izraelac da na pozociji ofanzivnog veznog da što veći doprinos, ali Natho je očigledno daslkeo opasniji kada je malo povučeniji. Ipak, trudio se i imao je nekoliko lepih dodavanja, sasvim dovoljno za prelaznu ocenu ove večeri.

Lazar Marković: Ponovo rođeni Lazar Marković nastavio je tamo gde je stao ove sezone. Leteo je po terenu i bio inicijator svih napada, malo mu je falilo da zatrese mrežu, ali je na svu srežu Menig pokupio taj promašaj…

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorovic

Kvinsi Meing: Drugi meč u dresu Partizana i to kakav! Pored gola koji je postigao na Kipru ove večeri imao je i veliki broj preciznih dodavanja, nekoliko odličnih prodora i pokazao da će biti pravo pojačanje za četu Aleksandra Stanojevića.

Rikardo Gomeš: Uvek na granici postizanja gola i u konstantno u šansi… Dočekao je svojih pet minuta sredinom drugog dela i iz okreta maestralno pocepao mrežu domaćeg tima. Doneo je 2:0 crno-belima za preko potrebnu sigurnost. Utisak kvari povreda koju je zaradio u finišu meča…

IZMENE:

Nemanja Jović: Ušao je sredinom drugog dela i ono što će ostati zabeleženo jeste asistencija za Rikarda kod drugog gola.

Miloš Jojić: Ušao je umesto Natha i nastavio tamo gde je Izraelac stao. Čuvao je loptu na sredini, a imao je priliku i da pokupi promašaj Rikarda. Stigao je i da se obruka u samom finiđu, kada je sa svega pet metara, potpuno sam, šutirao pored gola.

Filip Holender: Dobio je šansu u finišu i nije imao zapaženiji učinak. Bio je van ritma u završnicama akcija.

Nikola Terzić: Zamenio je Rikarda u 86. minutu, nije imao vremena da pokaže sav svoj raskošni talenat kojim raspolaže. Mada, imao je jedan dobar prodor u nadoknadi vremena kada je uputio pas ka Nemanji Joviću…

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar