Da li je ovo MOTIV? Milan Bošković gađao suprugu cipelom, pa nasrnuo na nju?

Pismenim putem obavešten je Centar za socijalni rad

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen

Poznatom sportskom novinaru Milanu Boškoviću određeno je zadržavanje od 48 sati zbog nasilja u porodici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako mediji saznaju, njegova supruga Jelena je nakon nemilog događaja odvela dete u školu i nakon toga se obratila nadležnim organima i prijavila Boškovića.

Njegova supruga Jelena je ispričala policiji da je nakon svađe uzeo cipelu i gađao je u glavu, a posle toga je otišla do kupatila. Zatim, došao je za njom, gurnuo je u kadu, a ona je, kako je ispričala, udarila leđima o česmu, a zatim joj je lupio par šamara. Zatim je krenula u spavaću sobu i gurnuo ju je na krevet i legao preko nje. Prema njenim rečima, u tom trenutku je naišlo dete koje ih je razdvajalo i vikalo: “Skloni se od mame, nemojte više da se bijete”.

Kako navode mediji, kada je počeo da je vređa da je “prljava seljančura iz Barajeva” prišao joj je i ona, zato što je znala da će da je povredi, prošla je prstima kroz njegovu kosu, jer je istu presadio.

Portal Pink.rs došao je do navoda da se u jutarnjim časovima suprugu je bez ikakvog razloga, pred maloletnim detetom, Milan prvo vređao. Zatim joj je u jednom momentu prišao i ona mu je prstima prošla kroz kosu, jer je znala da će to da ga povredi, jer je kosu navodno presadio.

– On je tada cipelom gađao ženu u glavu. Ona se okrenula i otišla u kupatilo, ali je Milan krenuo za njom i gurnuo je. Ona je pala u kadu i on joj je udario nekoliko šamara. Ona je pokušala da ga odgura iz kupatila i on je u sobi legao na nju da bi je navodno smirio. Žena je imala samo jednu vidljivu masnicu na levoj ruci. Upućena je u zdravstvenu ustanovu zbog konstatacije eventualnih povreda. Nije bilo pretnji po život i telo. Milan Bošković je negirao da je Jelenu gađao cipelom, već da je ona njega počupala za kosu a zatim ju je odgurnuo. Ona je sela na kadu i tada ga je grebala. On ima povredu na desnoj ruci, upućen je u zdravstvenu ustanovu zbog konstatacije povreda – navodi se u saopštenju Pink.rs.

Obavešteno je Treće Tužilaštvo, koje je naložio da se Milanu Boškoviću odredi zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici. Nakon što je urađena procena rizika.

Pismenim putem obavešten je Centar za socijalni rad. Motiv događaja su narušeni porodični odnosi.

BONUS VIDEO:

Izvor: Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar