Nekada je bio žena: Sada je PRVI put prošetao crvenim tepihom kao TRANSRODNI glumac (FOTO)

Odstranio je tkivo dojke kako bi više ličio na muškarca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Hahn Lionel/ABACA

Veliku pažnju na ovogodišnjoj Met Gali je pokupio glumac Eliot Pejdž (33) kojem je ovo bilo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu, otkad je u decembru prošle godine objavio da se predstavlja kao transrodni muškarac.

Eliot je crvenim tepihom prošetao u klasičnom, crnom odelu kojeg je ukrasio zelenom ružicom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Eliot se nakon priznanja rastao s plesačicom Emom Portner koja je njegovu odluku o promeni pola javno podržala.

– Dragi prijatelji, želim podeliti sa vama da sam transrodna osoba, koristim za sebe zamenice on/oni i zovem se Eliot. Osećam se srećno što mogu da napišem ovo, da sam na ovom mestu u svom životu. Neverovatno sam zahvalan zbog ljudi koji me podržavaju na ovom putovanju. Molim vas i za strpljenje. Srećan sam, ali i u velikom strahu od invazije u svoj život, mržnje, šala i nasilja. Jako sam ponosan Eliotom. Trans osobe su poklon ovom svetu. Molim vas za strpljenje i privatnost te da mi se pridružite u podršci trans-životu svakog dana. Volim što sam trans i moja ljubav ide svima sličnima. Vidim vas, volim vas’ – napisao je glumac svojevremeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elliotpage


Zvezda filmova ‘Juno’ i ‘Početak’ u martu se podvrgnuo prvoj operaciji promene pola, kojom je uklonio tkivo dojke kako bi postigao muževniji izgled.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar