Intervenisala Hitna: Poštaru iz Niša zaraženom koronavirusom pozlilo!

Reč je o jednom od četiri zaraženih ovim virusom koji rade u pošti u niškom naselju Durlan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Dvanaest dana otkako ima visoku temperaturu i nekoliko dana otkako je kod njega potvrđeno da ima virus COVID–19, stanje jednog od poštara iz Niša se pogoršalo.

Reč je o jednom od četiri zaraženih ovim virusom koji rade u pošti u niškom naselju Durlan. On se već nekoliko dana nalazi u kućnoj izolaciji. Međutim, kako temperatura danima ne spada , a kašalj postao sve gori, u ponedeljak popodne njega je Hitna pomoć odvezla u bolnicu, saznaju se.

Međutim, u KC Niš nisu mogli da potvrde da je on zadržan u njihovoj bolnicu, već su samo saopštili da se kod njih leči pet pacijenata zaraženih ovim virusom.

“Na Klinici za infektivne bolesti KC Niš, trenutno se leči petoro pacijenata, kod kojih je potvrđeno da su oboleli od koronavirusa. U toku današnjeg dana, zbog nepostojanja bilo kakvih simptoma, u dobrom opštem stanju, nakon konsultovanja infektologa sa dežurnim epidemiologom IZJZ i njegove saglasnosti, ali i saglasnosti pacijenta, uz poštovanje svih procedura i algoritama SZO, pacijent koji je primljen juče, otušten je sa Klinike za infektivne bolesti KC Niš i smešten u kućnu izolaciju”, saopštili su.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Nikola je sinoć krenuo u Srbiju iz Austrije! Na granici ga je sačekala filmska scena (FOTO)



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar