ZARAŽEN

Futa saopštio da je drugi put POZITIVAN na KORONAVIRUS: Otkrio kako se oseća i u kakvom je stanju Marina

Ovih dana svi prate zdravstveno stanje hitmejkerke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock

Hitmejkerka Marina Tucaković pre dva dana je završila u bolnici zbog gušenja, a ispostavilo se da je zaražena koronavirusom.

Njen suprug Aleksandar Radulović Futa otkrio je da ona nije životno ugrožena, ali i da su njegovi rezultati na koronu pozitivni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Marina je od juče priključena na respirator, danas nema promena, lekari kažu da je stabilno, dok je bila na kiseoniku imala je telefon, a sada informacije o njoj dobijamo samo preko lekara. Juče sam dobio rezultat da sam i ja po drugi put zaražen koronom, prvi put je bilo u aprilu, za sada imam lakše simptome. Pratićemo, pa ćemo videti – rekao je Futa za Alo.

Kako je rekao, ne zna gde se Marina zarazila.

-Ne mogu da tvrdim gde se tačno zarazila, ali mogu da kažem da je ovih dana išla na preglede, radiologiju, čak je i medicinska sestra koja je pazi zaražena. Rekli su nam da je hirurgija zatvorena zato što je virus ušao na odeljenje i ko zna, mogla je i tamo – rekao je on za Telegraf Jetset.

-Uplašio sam se, naravno. Ali nove analize su ohrabrujuće. Srećom, korona u njenom slučaju nije progresivna i nadamo se da će tako ostati – dodao je kompozior.

Kako kaže, pred hospitalizaciju je njegova supruga bila veoma vitalna.

-Marina je pre hospitalizacije bila aktivna radila je, pisala i stvarala i ne znam više ni da objasnim odakle joj snage i gde crpi energiju – zaključio je Futa za Telegraf Jetset.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Alo, Telegraf Jetset

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar