“Predsedniče, ili će to da se raščisti, ili da se rastajemo”

"Sramno je biti saradnik strane službe"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Poslanik iz redova SNS Vladimir Đukanović poručio predsedniku Srbije da je nakon izjave Saše Jankovića došlo vreme ili da se raščisti situacija u stranci.

On je to napisao u tekstu za “Kurir” pojašnjavajući da su, na osnovu izjave Jankovića, pojedine strane diplomate računale da će Aleksandar Vučić da umre od srca i da su u redovima SNS imali svoje favorite sa kojima su, kaže, očigledno radili.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Za mene je to izdaja i tako su me roditelji i preci vaspitali. Sramno je biti saradnik strane službe. Sa izdajnicima ne mogu da sedim u istoj prostoriji i da sa njima idem u kampanju kao da se ništa nije dogodilo. Jednostavno, to ne ide. Sa tim ljudima ne želim isti vazduh da dišem. Oni su za zatvor. Otuda, predsedniče, još jednom, ili će to da se raščisti, u čemu imate apsolutnu podršku čitave stranke, ili da se rastajemo – napisao je Đukanović.

On je naveo i da je u Jankovićevoj izjavi najviše oči i uši “zaparalo” to što je bivši ombudsman pomenuo da su ga stranci savetovali da se približi Vučiću, a zatim da u SNS pronađe one sa kojima bi mogao da sarađuje nakon Vučićeve smrti.

– Da uprostimo običnom čoveku – strane diplomate su imale svoje favorite u redovima SNS, koje su spremale, a verovatno na njih još uvek u nekom obliku računaju. Ne bih da sebe veličam, ali kada sam o takvima pre mnogo godina govorio, mnogi su me smatrali ludim, egzibicionistom, čovekom željnim pažnje… Nisam nimalo srećan što se ispostavilo da sam bio u pravu – rekao je on.

Đukanović je podsetio i da je još pre pet godina polako počeo da ukazuje na veze kriminalaca sa određenim funkcionerima SNS, koji su od njih pravili sopstvenu paralelnu vojsku, a sa stranim službama očigledno i paralelni sistem, i da se to ispostavilo kao tačno.

– Zbog tih bitangi crvene svi čestiti i časni članovi SNS. Zbog njih smo danas medijski ocrnjeni, zbog njih porodica Aleksandra Vučića i on sam preživljavaju najodvratniji medijski linč. Oni su nas nameštali po medijima, oni su ti koji su zajedno sa svojim pomagačima iz inostranstva medijski nameštali i izmišljali afere predsedniku, njegovoj porodici i svima nama, zbog njih me je danas stid da udjem u stranku – rekao je Đukanović.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar