Ušlo u krv i doviđenja! Cirbes razgalio “delije” i pokazao koliko voli Crvenu zvezdu

Ušlo u krv i doviđenja! Velike reči Cirbesa nakon potpisivanja ugovora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Maik Cirbes je po treći put u karijeri zadužio dres Crvene zvezde.

Nemački košarkaš već neko vreme trenira sa crveno-belima, odigrao je nekoliko utakmica, da bi danas konačno stavio paraf na ugovor sa voljenim klubom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Cirbes je otkrio kako je došlo do saradnje.

– To što sve dobro poznajem je imalo velikog udela u odluci. Smatram da je to izuzetno pozitivna stvar, znam šta trener traži. Sarađivao sam dugo sa njim već u Zvezdi, takođe i u Minhenu, tako da se dobro poznajemo. Isti slučaj je i sa igračima, u kontaktu smo bili svakodnevno, verujem da je to pozitivno za hemiju u timu i sve”, rekao je Cirbes i potom se osvrnulo na to da se nije mnogo toga promenilo od njegovog prethodnog igranja za Zvezdu, “Neke stvari su ostale iste, takođe su se vratili neki igrači koji su ranije igrali za Zvezdu, a tu je i trener. Ideje koje se tiču same igre su skoro iste kao ranije, a kao što sam rekao već znam šta je potrebno i daću 100 odsto od sebe – rekao je Cirbes za Sport klub.

Dolazak na Mali Kalemegdan donosi posebnu emociju za Cirbesa, koji je sa velikim entuzijazmom pričao o crveno-belom dresu.

– Nisam siguran da bih ikada mogao da se naviknem na veličinu Zvezde, to je uvek nešto posebno. Jeste da se razmišlja o tome, ali svaki put kada zakoračim u halu i vidim pune tribine, uvek je to nešto novo, kao prvi put. Ne mogu čak ni da objasnim. Osećaj u Zvezdi je nešto posebno, navijači su veliki deo našeg tima, ako nam se to oduzme biće nam teže, ali znam ćemo biti sjajni zajedno – zaključio je nemački centar.

Bonus video:

Kruševac geto na Objektiv “Penalty challenge”-u: Hvala Ronaldu, Maradonina kosa je hotel za vaške (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs, Sport Klub

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar