Ako vas muž IZLUĐUJE, evo šta treba da uradite: Ruski psiholog otkriva kako da SAČUVATE svoj brak

Ponekad neke stvari ili treba da prihvatimo ili je došlo vreme za razvod

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Svađe i problemi su svakodnevni i normalan deo svakog odnosa.

Međutim, ukoliko se toliko često dešavaju da vas remete, potrebno je da preduzmete određene korake.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U tome vam mogu pomoći čuveni saveti ruskog psihologa Mihaila Labkovskog koji često savetuje bračne parove.

Problem broj 1: Muž je izgubio interesovanje za seks

Da ne bi došlo do problema u braku, par mora da radi na njihovom odnosu. Kao prvo, potrebno je da razgovarate, da izađete zajedno i družite se i sa drugim ljudima. Ako dođe do bilo kakvog problema, bitno je da znate da iskren razgovor može mnogo pomoći.

Foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

Ako je vaš muž izgubio želju za vođenje ljubavi sa vama, uvek možete da potražite pomoć seksologa koji će vam pomoći da zajedničkim snagama rešite problem pred kojim se nalazite.

Ako vaš muž ne želi da posetite seksologa, sačekajte nekoliko nedelja, pa mu opet pomenite da vam je potrebna stručna pomoć. Imajte na umu da vaš muž treba da obavlja bračne dužnosti i da vi to zaslužujete.

Problem broj 2: Sve više slobodnog vremena procodi za kompjuterom, telefonom ili televizorom

Normalni ljudi se sede stalno ispred kompjutera, ne gledaju serije neprestano, već žive! Ako vaš muž po ceo dan sedi ispred kompjutera, onda verovatno nije zadovoljan svojim životom i pokušava svoju pažnju da okupira nekim drugim stvarima kako bi što manje mislio na probleme. To takođe može biti znak bežanja od odgovornosti.

Foto: Shutterstock

Normalno je da u tim situacijama pobesnite jer shvatate da muž ne pokazuje interesovanje da vam se posveti. Ipak, ruski psiholog savetuje da pokušate da ga ponovo zavedete. Ako vam to ne uspe, vreme je da posetite psihologa za parove.

Problem broj 3: Ima užasne manire kod kuće

Morate imati na umu da muškarac sa kojim ste u braku nije dete koje vi treba da vaspitavate. Ako postoje neke stvari koje on radi, a koje su neugledne i vama smetaju, morate mu ukazati na to. Ako ne može da promeni te navike, vi ih morate ili prihvatiti ili se razvesti od njega jer trećeg rešenja nema.

Ruski psiholog kaže:

– Zato, za vas koje ste već jednom nogom zakoračile u brak, dobro razmislite o osobinama koje vas iritiraju kod vašeg momka. Ako su podnošljive, udajte se za njega, ako nisu, bolje ne razmišljajte da ga promenite.

Foto: Shutterstock

Problem broj 4: Ne učestvuje u životu dece

Pretpostavimo da je situacija sledeća: žena čuva decu kod kuće dok muž zarađuje za život. Ako vam treba vreme samo za sebe, a sigurno vam treba, budite svesni toga da vi kao žena imate pravo na slobodan dan i da odete negde, a da ostavite muža sa decom.

Šta god da se dogodi u tim momentima, nemojte se žaliti i prebacivati mužu što nije uradio ovo ili ono – jednostavno ga pustite da bude sa svojom decom.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar