Hteo je samo da se OŽENI, a onda je saznao za bizaran RITUAL prve bračne noći koji ga je zaprepastio

Našao se u nezgodnoj poziciji jer mladina porodica od njega zahteva čudnu stvar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedan muškarac se na Redditu požalio kako ga je zaprepastilo ono što je saznao vezano za prvu bračnu noć.

Bizaran ritual glasi ovako: Mladina porodica treba da čeka ispred vrata spavaće sobe, a nakon toga, deo posteljine bi se odsekao i sašio u tepih, koji je u porodici generacijama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovaj nesvakidašnji ritual je otkrio 23 – godišnjak na Redditu koji je ljude na toj mreži pitao za mišljenje da li treba to da uradi ili da kaže “Ne” i tako razočara porodicu svoje buduće žene.

– Nešto čudno što sam primetio otkad sam se verio, a to je da se rođaci moje verenice ponekad šale na račun naše bračne noći. Čudno mi je što se šale na tu temu jer sam prilično siguran da je nena porodica svesna da smo već spavali zajedno pošto delimo krevet na svim prazničnim okupljanjima i odmorima. Pre nekoliko noći razgovarali smo o planovima za venčanje i razmišljali o mestima za medeni mesec. Razmatrali smo razne ideje i rekla mi je da nam neće odmah biti potrebno – napisao je u objavi na Redditu.

Foto: Shutterstock

Kad sam je upitao zašto, objasnila je da želi da ostane u kući svojih roditelja prve bračne noći, a objasnila mi je i zašto: “Muž i žena zajedno ulaze u glavnu spavaću sobu i trebalo bi da ‘konzumiraju’ brak. Ostatak porodice čeka ispred vrata da im aplaudira i veseli se kad izađu. Zatim se komad posteljine odseče i sašije u veliki tepih koju ima majka moje devojke.”

Iako ovaj mladić nije to želeo da uradi, isto tako je rekao da ne želi da naljuti porodicu svoje devojke.

– Mislim da je moja verenica pisala porodici ishod našeg razgovora jer sam primio poruku od njene majke u kojoj je pisalo da ‘još ne razumem važnost porodice i i tradicije i da ova vrsta rituala postoji duže nego što sam ja živ’ – nastavio je.

Foto: Shutterstock

Neki od komentara su bili:

“Ako sad pristanete na ovo, to će biti samo početak. Možete očekivati stalnu borbu oko granica ili se čvrsto oduprite tome ili se naviknite na to da vam diktiraju tradicije”.

Međutim, neki korisnici su rekli da bi mladoženja trebalo da dovede ovu tradicionalnu atmosferu do krajnjih granica, te mu savetovali sledeće: “Recite im da ćete to učiniti, u zamenu za miraz od 100 goveda, belog konja i deo obradive zemlje”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar