Srećan je kao da je dobio na lutriji: Vilander ponovo o porazu Novaka

Večiti kritičar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, EPA-EFE

Mats Vilander, večiti kritičar Novaka Đokovića, smatra da je Danil Medvedev zasluženo stigao do prvog grend slema.

Ruski teniser je posle 135 minuta igre bio bolji od Nobaka Đokovića, 6:4, 6:4, 6:4.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nije udarao prejako. Mnogo njegovih udaraca je išlo kroz sredinu terena, tražio je od Novaka da aktivno uradi nešto i pokaže da ima moć da ga probije. Servirao je neverovatno dobro i to morate da radite ako želite lake poene. Bio je prepametan, prejak u fizičkom smislu”, smatra Mats. Šveđanin dodaje da se ispostavilo da je ovo bio lagan turnir za Moskovljanina. “Nije testiran na celom turniru. Igrao je četiri seta protiv Botika van de Zandšulpa i bilo je 7:5 u četvrtom, ali nije istinski testiran. Imao je na kraju više energije i bio je noćna mora od protivnika za Đokovića- zaključio je Vilander.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Vilander i ostali Amerikanci napadaju i mrze Novaka samo zato što je posvećen svojoj ljubavi TENISUi plus što je Srbin . Nole glavu gore najbolji si ❤️ima vremena za tebe i tvoje pobede.

    Odgovori
  2. Pa šta je rekao što nije tačno. Koliko god bolan bio ovaj Noletov poraz, tačno je da je Medvedrv zasluženo pobedio her je bio bolji na ovom mevu. To što Nole nije bio ni blizu svoje igre ne umanjuje zasluženu pobedu Daniila.

    Odgovori

Ostavite komentar