(UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ) “Onda smo ga tukli, tukli, tukli”: Belivuk se smejao i slušao kako su ubili Lazara!

Šokantna prepiska

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Šporčić

Veljko Belivuk (36), zvani Velja Nevolja, tražio je od pripadnika klana da prema Lazaru Vukićeviću (31) u kući strave u Ritopeku budu posebno svirepi, rekavši: „Neka pati najviše.” I bili su, prema iskazu svedoka saradnika Bojana Hrvatina. Srđan Lalić (36), petookrivljeni, koji je prema optužnici učestvovao u svih pet ubistava koja se klanu stavljaju na teret, peglom je navodno prelazio Vukićeviću preko tela, a Miloš Budimir (37), trećeokrivljeni, koji je isto učestvovao u svim pomenutim likvidacijama, zabio mu je drvenu dršku od metle u analni otvor. Nakon toga su, prema daljim optužbama, s Vladom Draganićem (47), koji se takođe tereti za učešće u svih pet ubistava, Lakićeviću na silu u usta ugurali gumeno crevo, pustili vodu i tako ga ubili, o čemu je Objektiv već pisao.

HRANA ZA EGO

‒ E, ovde Vepar, druže, gde si, Laki, je li, bre, kome će „grobari” da puše ku**eve, sada ćeš ti da vidiš kako se puši ku**c. Slušaj, znaš da će da te biju toliko, znači, da moliš da te ubiju, a imaš sreće što mi ovde deremo ove glupe Crnogorce, pa ne možemo mi, jer smo se već spremili da drkamo ku*ac od Pljevalja do Beograda i da ti ga nabijemo u oko, tako da crkni, smrade ciganski, sve ćemo da vas pobijemo, sve, sve, znači tatu i brata ti šaljemo ekspresno – rekao je Belivuk.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kasnije tokom večeri Belivuk se javlja još jednom, sa željom da se zahvali i da mu prenesu još, kako je rekao, utisaka, da „malo nahrane ego”.

Budimir mu zatim prepričava, između ostalog, i da bi ih Vukićević, „da je ušao u garažu, pobio ko zečeve”.

Spasilo ih je to što je iz vozila, koje je bilo visoko, morao da izađe ispred nje. Hitac koji je kasnije tokom fizičkog obračuna ispalio nikog nije pogodio. Ponovo se dotiče toga da je „Lazi bio zaboden jarbol u d*pe”. Belivuk u jednom trenutku od Aresa (Budimira) traži da mu ne preskače „te sočne detalje”.

NAPUNILI SMO GA CREVOM ZA VODU

‒ Kreni od početka, brate, zamisli kreneš knjigu od 500 strana, a čitaš sa 347, nije zanimljivo, moraš da kreneš od prve. Ja znam da je to tebi naporno, brate, ali daj da malo uživamo i mi ‒ kaže Belivuk. ‒ (…) Ajmo iz početka, kad je ušao, opalio je, to znaš, onda smo ga tukli, tukli, tukli, tukli, tukli i tukli, onda je pao u nesvest, pa smo ga onda uveli unutra, pa sam mu ja skrco prst – rekao je Budimir.

Belivuk mu je odgovorio da je te detalje ispratio.

‒ Znam da smo mu mi onda pustili našu poruku i da je on hrabro rekao da se on nas ne boji, reci mi, brate, jel’ smo mu uterali strah u kosti onako – zanimalo je Belivuka.

‒ Ma bio je unakažen, nije znao gde se nalazi, nije ga trebalo ispitivati, mogu mu se uzeti neke pare, uključio se u razgovor Vlado Draganić.

‒ Pa nismo u kosti, ali zato smo mu u pluća. Napunili smo ga crevom vodom, brate, davio se, brate, u plićaku – kazao je Budimir ‒ Mali pegla, sve vrag nosi, ja nemoj, polako, sačekaj malo, strpi se – nadovezao se Draganić.

„UMRO JE OD STRESA”

‒ Ha-ha-ha, to još nismo radili, ko se setio te gadosti. Leba ti, jel’ promenio priču do kraja, reci mi samo jel’ bio hrabar do kraja, da ga još više mrzim, il’ je postao pi*ka pre kraja – zanimalo je Belivuka.

‒ Verovatno bi nešto i rekao, ali ko ga je*e, on nije bio pri sebi, je*o ga ti. Ne zna ni kako se zove, a ne nešto da kaže. Imao je potres malog i velikog mozga – odgovorio je Draganić.

‒ Brate, pa ko će, kome je palo na pamet, Bariju (Srđan Lalić), kome može da padne, davio ga u plićaku. A ovaj, on je bio izgubljen, brate, nije on bio hrabar da kažeš držao se, nego nije znao gde je, brate. Mnogo smo ga otkinuli, brate, izgubljen je bio totalno – rekao je Miloš Budimir.

Belivuk, prema komunikaciji, nije mogao da prežali što ga on i Miljković nisu ubili.

‒ A reci mi od čega je umro, jel’ od batina ili ste ga nešto ono udavili, jel’ mu jarbol viri iz d*peta dok je bio živ ili mrtav – zanimalo je Belivuka.

‒ Nisam prisustvovao činu – odgovorio je Draganić.

‒ Brate, umro je od stresa smejući se, nadovezao se Budimir. Draganić je, na Belivukovo konstataciju da „Kantona” ili „Bari” možda „oplođavaju Lazu”, rekao da ga „s*ksualno zlostavljaju”, a potom ironično konstatovao: „Zgodan je, zgodan je, maneken.”

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar