Srbin pronađen MRTAV u izgorelom stanu: Horor u Beču, komšije sumnjaju da se sam ZAPALIO

Kada su specijalci ušli u stan pronašli su Srbina koji je bio van sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Srbin (41) nastradao je u bečkom okrugu Favoriten u požaru, koji se dogodio nakon eksplozije, a kako OE24 izveštava, reč je o čoveku koji je u maju ove godine privođen zbog nasilja u porodici. Komšije Srbina sumnjaju da se sam zapalio.

Požar je izbio u prizemlju stambene zgrade, a srpski državljanin pronađen je mrtav.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On je zatečen potpuno ugljenisan u svom krevetu. Kasnije je utvrđeno da je reč o čoveku koji je u maju hapšen zbog porodičnog nasilja, posle koga su njegova supruga i troje dece otišli u sigurnu kuću – navodi portal:

– Naime, Srbin, koji je imao problem sa alkoholom, golim rukama je nasrnuo na ukućane. Žena je sa tri sinčića iskočila kroz prozor i sakrila se kod komšija, a muž je nastavio da joj preti. Preko aplikacije “vocap” poslao joj je sliku pištolja, te su oni odmah obavestili policiju – prenose mediji.

Kada su specijalci ušli u stan pronašli su Srbina koji je bio van sebe.

– Ispostavilo se da je pištolj igračka, a žena i deca su udaljeni od njega. Razveli su se pre mesec dana i delovalo je da se on ne miri sa time. Verovatno je dan noć pio, a u vreme izbijanja požara čula se i eksplozija – ispričali su stanari:

– Sumnja se da je zaspao u krevertu sa cigaretom, a da je vatra zahvatila kuhinju u kojoj su bile plinske boce. Ne bi nas čudilo i da se sam zapalio zbog porodičnih problema – kažu stanari i dodaju da je troje ljudi povređeno u požaru.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar