SKANDAL

Naša pevačica otkrila: Kija me SABOTIRALA na sve načine, POLUDELA je jer sam se zbližila sa Slobom

Otkrila šokantne detalje o njihovom odnosu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:ATA images/Antonio Ahel

Aktuelna zadrugarka Sandra Čaprić optužila je Kristinu Kiju Kockar da joj je uništila karijeru samo zbog toga što je bila sa njenim bivšim mužem Slobom Radanovićem, piše Informer.

-Sa Kijom sam radila u grupi “Ministarke” pre dve godine, sabotirala me je na sve moguće načine. Bila je ljubomorna jer sam se isticala, a tek je poludela kad je saznala da sam se zbližila sa Slobom – počinje priču za pomenuti medij Sandra, koja je posle “Zadruge 1” imala kratku romansu sa Kijinim bivšim suprugom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Dok smo Kija i ja putovale na nastup, rekla mi je da je čula kako ja imam nešto sa Slobom i da hoću i duet sa njim. Nisam htela da joj se pravdam, samo sam rekla da je sve tačno. Tada je poludela! Napravila je ljubomornu scenu na nastupu u Nemačkoj. Kazala mi je da se videla sa Slobom i da joj je i on sve isto rekao – dodala je pevačica.

Foto: Printscreen/Youtube/Zaruga official

Kako je istakla, zbog toga joj je propala i turneja sa Radanovićem.

-Sve troje smo imali istog menadžera, a Sloba je pred svima rekao da hoće da idem s njim na turneju. Kija je počela da drami, nastao je haos! Baš smo se posvađale jer nije dozvolila da nastupam sa njim – navodi ona za Informer.

-Nakon te svađe i Kija i Sloba su me blokirali na Instagramu. Ja sam izašla iz “Ministarki” jer nisam mogla više da podnesem Kiju, stalno me je sabotirala! Vrlo brzo nakon toga Sloba mi se ponovo javio, slao mi je poruke da se izvinjava i počeo opet da me muva! Naravno, ništa mu nisam odgovarala – kaže Čaprićeva.

-Sada smo Sloba i ja super, on ima divnu devojku Jelenu i bitno je da se otkačio od Kije. Nadam se da će se uskoro oženiti, zaslužuje svu sreću ovog sveta – zaključila je Sandra za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar