Razotkriveni UŽASI Belivuka: Štek u kući strave pretvoren u klanicu, a trebalo da služi za nešto DRUGO

Džakove sa samlevenim ostacima automobilom su odvozili kilometar i po dalje do Dunava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto: Printscreen,Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Bojan Hrvatin (38), pripadnik klana Belivuk‒Miljković, status svedoka-saradnika dobio je nakon što je Tužilaštvu za organizovani kriminal do detalja ispričao kako su se rešavali tela ubijanih u kući strave u Ritopeku.

Ekipa je bila toliko „uigrana” da im je trebalo oko tri-četiri sata da se u potpunosti reše tragova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mnogima koji su čuli njegovo svedočenje od muke se prevrtala utroba! Detalji ubistava koje je on opisao šokirali su i zgrozili čitavu javnost.

LABORATORIJA PRETVORENA U KLANICU

Rukama su skupljali ostatke mesa, kosti, sukrvicu, ostatke mokraću.

‒ Odvojeno su pakovani u kese i išli na paljenje, koje je trajalo po dva sata jer je bilo mokro. Uglavnom se izbegavalo da se pali u kući zato što je mrak i vidi se vatra, a i postojalo je bolje mesto ‒ rekao je Hrvatin, navodeći još i da je lično palio Velja, a da je palio i Draganić. Džakove sa samlevenim ostacima automobilom su odvozili kilometar i po dalje do Dunava.

‒ Onaj ko ulazi u vodu obuče ribarsko odelo, veže se za struk konopcem čiji drugi kraj drži Boske da ovog struja ne povuče. Taj što je u vodi ide što dublje može, onda skalpelom zaseče dno džaka i što dalje ga istrese u vodu – rekao je Hrvatin. Štek u kući u Livadicama trebalo je da služi za uzgoj marihuane, ali kasnije je postao klanica.

‒ Znam da mi je Marko Miljković prvi pričao o štek-prostoriji posle ubistva Gorana Veličkovića Goksija, dok ja još nisam bio u kući. Rekao mi je: „Videćeš, kakav štek, kao iz Netfliks filmova! Neću ništa da ti pričam, videćeš da je baš tako.” I stvarno kao da su radili za neki film, tako je bilo dobro urađeno, sakriveno, idealno za to. Draganić mi je rekao da je tu ranije gajio „travu” ‒ rekao je Hrvatin.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

BONUS VIDEO:

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM VIKEND IZDANJU OBJEKTIVA ZA 11. i 12. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar