Sin Snežane Đurišić OPLJAČKAO tetku i DVA lokala: Vlasnik restorana gde je radio potvrdio sve!

Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, navodno je opljačkao dva restorana u kojima je radio, a takođe je ojadio i svoju rođenu tetku, koja je iz Amerike došla kod njih u posetu, saznaju domaći mediji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook/markoni80, ATAImages

Nenad Stojiljković, vlasnik ribljeg restorana sa Banjice u kojem je pevačicin naslednik radio u avgustu otkrio je da je na nagovor saradnika dao šansu Gvozdenoviću da proba da radi kao dostavljač hrane kod njega.

Na poslu se zadržao čitava dva sata i za to vreme je navodno uspeo da opljačka 20.000 dinara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Prijavio sam ga policiji, ali su oni nemoćni. Rekli su mi da ne mogu da vode postupak protiv njega jer se to ne tretira kao krađa, nego kao pronevera. Marko je došao kod nas 21. avgusta, molio nas da ga primimo, rekao je da mu se dete povredilo prilikom pada s motora. Kukao je da nema posla i para, i tako smo mu dali šansu, kao i mnogima pre njega. Došao je na posao, dobio od nas auto za razvoz i poslali smo ga da odnese jednu isporuku. Nakon dva sata je nestao zajedno sa 20.000 dinara pazara. Auto je dovezao do restorana, ostavio ključeve u vozilu i nestao – priča vlasnik restorana za medije i dodaje:
-Ne javlja mi se na pozive. Napisao sam mu na Instagramu da sam ga prijavio policiji, a on mi je odgovorio “okej”. Uopšte ga to nije dotaklo. U obližnjoj prodavnici su nam rekli da je Marko tog dana dolazio kod njih na svakih 15 minuta i kupovao po jedno unuče rakije. Od jednog konobara sam čuo da je on sin Snežane Đurišić i odmah sam se setio tekstova iz medija u kojima je pisalo za njegovo problematično ponašanje. Hteo sam istog trenutka da ga otpustim, ali me taj kolega zamolio da mu dam šansu jer se navodno promenio.-

Foto: Printscreen/RTV Pink

Kad ga je snašla ova nevolja, Stojiljković je tada saznao da nije jedini kojeg je Snežanin sin ojadio.

-Marko mi je rekao da je radio u jednom kineskom restoranu, pa sam ih pozvao i oni su mi to potvrdili i rekli da je i njih opljačkao za 10.000 dinara. Moj cilj je da upozorim ljude da znaju s kim imaju posla, da se ne desi da mu neko da šansu i prođe kao ja. Čuo sam od jednog kolege koji poznaje Marka da je opelješio i rođenu tetku, koja je kod njih došla iz Amerike u goste. Mrtav pijan joj je ukrao torbu, uzeo novac iz nje i bacio je. Nisu mogli da nađu ni pasoš, molili su ga da im kaže gde su dokumenta, a on nije hteo – završava Nenad.

Sin Snežane Đurišić RADI za 30.000 dinara: Evo kojim POSLOM se bavi i kako izgleda (FOTO)

Mediji su pomenuti restoran kineske hrane u centru Beograda posetili, gde su u neformalnom razgovoru rekli da Gvozdenović jeste radio kod njih kao dostavljač hrane u martu i da ih je opelješio na identičan način kao i Stojiljkovića. Marko, ali ni njegova majka Snežana juče nisu odgovarali na pozive i poruke.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar