TRAGEDIJA u kući oskarovke: Zet joj je UBIO tri člana porodice, bila je u depresiji, dok nije došao on!

Američka pevačica Dženifer Hadson osvojila je svet učešćem u šouu "Američki idol". Nakon toga dobila je ponudu da glumi u filmu "Dreamgirls" u kojoj je glumila sa slavnom Bijonse

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Glumica i pevačica doživela je strašnu tragediju, a jednom, godinama posle toga, progovorila je o tome.

Naime, njen zet, Vilijam Belfour,  muž njene sestre, Džulije, ubio je glumičinu majku Derlen, brata Džejsona i sestrića Džulijana!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Planirala sam da posetim porodicu, ali Dejvid me je pozvao da dođem na Floridu da gledam njegov meč. I tako sam sela u avion, što mi je spaslo život. Ovo je prvi put da o tome govorim i još ni sama ne verujem da sam donela tu odluku – ispričala je ona jednom prilikom kako je izbegla sigurnu smrt, 2008. godine kada se ovo desilo u njihovoj porodičnoj kući.

Dženifer i njenoj sestri Džuliji (Vilijemova supruga i Džulijanova majka) srušio se svet preko noći. Pevačica se povukla iz javnosti, a vratila se na scenu 2011.

Foto: Shutterstock

Iz teške depresije, delimično ju je izvukla muzika, ali pravu sreću je ponovo pronašla kada je upoznala partnera Dejvida Otungu i sa kojim ima sina Dejvida Danijela.

– Kada sam ga pogledala znala sam da mi je Bog poslao blagoslov – rekla je ona i dodala da je zahvaljujući sinu naučila da živi sa bolom koji nosi i da se posvetila sinovljevom vaspitanju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar