Evo kako Nemci izveštavaju pred meč Đokovića i Zvereva: Dve stvari svima upadaju u oko

Meč je na programu u noći između petka i subote

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vreme je za reprizu polufinala Olimpijskih igara u Tokiju, ali nadamo se sa drugačijim epilogom. Ponovo će Novak Đoković i Aleksandar Zverev ukrstiti koplja, s tim da će ovoga puta igrati na tri seta, što svakako mnogo više odgovara srpskom teniseru.

Nemački mediji su napunili redove o predstojećem duelu i svesni su da je pred njihovim teniserom mnogo težak posao, a on glasi – pobediti Novaka na Grend slemu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đoković juri istorijsku 21. titulu, a Zverev se nada da bi mogao do prve u karijeri. Svesni su Nemci koliko će Zverevu biti teško, pa tako tamošnji portal l t-onlajn smatra da je Novak veliki favorit.

– Pobediti njega na tvrdoj podlozi je mamutski posao. Đoker u mečevima na grend slemovima kao da ima sedam života i da je nepobediv.

Pored toga, Nemci ističu da ako neko može da pobedi Novaka, onda je to sigurno Zverev.

– Sada Srbin ponovo seže za zvezdama jer želi da postane prvi igrač posle Roda Lejvera (1969) koji osvaja gren slem, dakle sva četiri velika turnira u jednoj kalendarskoj godini. Njegov bilans protiv Zvereva je, uprkos porazu u Tokiju, i dalje pozitivan (6:3), ali Đoković dobro zna koliko opasan može biti Zverev koji je u trenutno u odličnoj formi – piše sporstki magazin Kiker.

Bonus video:

Evo ko je Novakova navijačica koja je izvršila samoubistvo: Slutili su da će dići ruku na sebe (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar