OTKRIO SVE

Oglasio se Severinin producent nakon priče da su njih dvoje u VEZI: Mi imamo ISTI pogled na svet (FOTO)

Ne krije da su u ljubavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/severina

Još pre desetak godina uveliko se šuškalo o navodnoj vezi pevačice Severine i njenog producenta Filipa Miletića.

Ova priča sada je ponovo postala aktuelna zbog fotografije koju je Seve objavila na Instagramu, a na kojoj su ona i Filip zajedno na plaži. Miletić je sada godtovao u emisiji “Puls Srbije” i progovorio o ovoj, ali i nekim drugim temama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Pa najbolje sarađujem sa Severinom. Nas dvoje smo najbolje kliknuli kada je u pitanju saradnja. Mi imamo isti pogled na svet. Ona veruje u to što radimo i hoće da se menja, što je jako važno za pevača – rekao je Filip u emisiji.

-Ona je jedan ozbiljan radnik i ovaj album je dijametralno suprutan od onoga što smo radili do sada, a i njeno pevanje će biti drugačije – dodao je Miletić.

Foto: Printscreen/TV Kurir

On se osvrnuo i na Severinin duet sa Lukasom koji se uveliko iščekuje.

-Uspeo sam da nađem crtu Aci Lukasu, biće nešto potpuno drugačije. Pevači tog kalibra, poput Severine i Lukasa treba da diktiraju trendove na našim prostorima – ističe on u emisiji.

Miletić je prokomentarisao i to što je pevačica objavila njihovu fotografiju napisavši “Moj producent je bolji od tvog”.

-To je još jedna odlika Severine koliki je ona car. Ona kad mene isplati nema nikakve obaveze da me bilo gde spomene, a ona svoje ljude hvali javno. I to je još jedna stvar koja je razlikuje od drugih. Mi imamo prijateljsku ljubav i nikakvu drugu osim te. Slika je nastala spontano, a novinski natpisi nisu tačni – zaključio je producent u emisiji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar