Oglasio se poslanik koji je PRETUČEN na Cetinju: “Prišlo mi je desetak momaka, neko šamar, neko nogom”

Rekao je da je reagovalo par policajaca koji su bili u blizini, a da su mu napadači oduzeli telefone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Poslanik Narodne skupštine Republike Srpske (RS) Nebojša Vukanović, dao je danas izjavu u cetinjskoj policiji nakon što je, kako tvrdi, fizički napadnut od strane grupe od oko deset mladića.
Vukanović je u prestonici Crne Gore snimao video prilog za svoj Jutjub kanal, a kazao je da nije uradio ništa čime bi bilo koga isprovocirao.

„Poznali su me neki momci kad sam se vraćao prema automobilu, tamo negde na Studentskom trgu, rekli su – evo onog Srbina, gde ti je Stanivuković, Dodik… Prišlo mi je desetak momaka, neko šamar, neko pesnica, neko nogom… Ali eto, ostao sam na nogama, nije to bilo tako strašno, razumem situaciju“, kazao je Vukanović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rekao je da je reagovalo par policajaca koji su bili u blizini, a da su mu napadači oduzeli telefone, prenose Vijesti.

„Gledali su da nisam nekog snimao, nije bilo snimaka, i onda – šta ćeš ovde ti iz Trebinja, marš sa Cetinja, šta ćeš ti ovde iz Trebinja, Srbine… Vrlo ružno, moram priznati da sam razočaran napetošću koja je nepotrebna“, rekao je Vukanović.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Jesi se digao Vukanovicu, samo letis napadas narod i snimas. Dobro si prosao kako zaradujes po R. Srpskoj . Ti si Nebojsa samo slobodan na N1. TV. BN.TV. FACCE.TV.I SVE FEDERALNE MEDIJE. Posto sa tih medija pljujes svu bracu srpsku i R.Srpsku Srbiju i Vucic.

    Odgovori

Ostavite komentar