Deka na IVICI SUZA ispred Hrama u Podgorici: Došao sam da bih prvi put video patrijarha Porfirija (VIDEO)

Ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja priređen je veličanstven doček

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Patrijarh srpski gospodin Porfirije služi liturgiju u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, a srpski narod se u velikom broju okupio da bi dočekao patrijarha.

Ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja priređen je veličanstven doček, a među našim narodom našao se i deka (84) koji je na ivici suza rekao da je došao da bi po prvi put uživo video patrijarha Porfirija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Došao sam da bih po prvi put u životu video uživo patrijarha Porfirija, meni je 84 godine i mnogo sam radostan zbog njegovog dolaska. Na Cetinju očekujem da neće biti nemira, makar se nadam jer naši ljudi neće doći i onda neće imati s kim da se sukobe! – ispričao nam je deka.

Podsetimo, dok se u Podgorici održava veličanstven doček za patrijarha, tenzije u Crnoj Gori uoči ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju došle su do usijanja. Naime Cetinju su raspoređene dobro opremljene policijske snage, a stigla su i oklopljena vozila, kao i policijske jedinice opremljene za razbijanje demonstracija, tzv. kornjače.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar