Šok: Legendarni hrvatski fudbaler objavio kraj karijere!

Emotivnim pismom se oprostio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MANAN VATSYAYANA / AFP / Profimedia

Mario Mandžukić objavio je kraj igračke karijere.

Jedan od najvećih hrvatskih igrača svih vremena posle sedamnaest godina oprostio se pismom koje prenosimo u celosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

”Dragi mali Mario,

dok obuvaš ove kopačke, svoje prve u životu, ne možeš ni zamisliti što ćeš sve ostvariti u fudbalu. Davaćeš golove na najvećim pozornicama i u dresovima najvećih klubova osvajati najveće trofeje. U dresu najvećeg ponosa, hrvatske reprezentacije, ispisaćeš neke od najvažnijih trenutaka hrvatskog sporta.

Uspećeš  jer ćeš na svom putu imati puno ljudi koji će ti pomoći – saigrače s kojima ćeš se boriti, trenere od kojih ćeš učiti, navijače koji će te bodriti te porodicu, menadžera i prijatelje koji će uvek biti uz tebe. Svima njima bićeš zauvek zahvalan!

A pre svega, uspećeš jer ćeš uvek davati sve od sebe, i na kraju karijere, na to ćeš biti najviše ponosan. Za fudbal ćeš puno žrtvovati, ali znaćeš da je bilo vredno zbog neverojatnih trenutaka koje si doživeo.

Prepoznaćeš pravi trenutak da završiš karijeru, stavićeš ove kopačke u vitrinu i bićeš srećan što ne žališ ni za čim. Fudbal će uvek biti deo tvog života, ali veselićeš se novom poglavlju – napisao je Mandžukić.

Napadač iz Slavonskog Broda karijeru je počeo u Marsoniji, a put ka Evropi su mu otvorile igre u Dinamu nakon čega je branio boje Volfsburga, Bajerna, Atletiko Madrida, Juventusa, Al-Duhaila i doskora Milana.

Bonus video:

Zvezda se oglasila povodom slučaja Filipa Falka: Sa Marakane zagrmeli i poslali jasnu poruku Italijanima!



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar