Šta se to na Cetinju SPREMA? Inspekcija zatvara Hotel Grand zbog računa od šest evra pred USTOLIČENJE

U hotelu se nalazi četrdesetak učesnika naučnog skupa Filološki dani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: AP Photo/Risto Bozovic

Uprava prihoda i carina naložila je zatvaranje hotela Grand na Cetinju do daljeg, potvrđeno je iz menadžmenta hotela.

Prema informacijama Pobjede, sačinjen je zapisnik, a hotelu je naloženo da do sutra u devet časova objekat zatvori i sve goste zamoli da ga napuste.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rešenje o zabrani delatnosti hotelu uručeno je zbog neizdavanja fiskalnih računa ukupne vrednosti šest evra, javlja portal Analitika.

U hotelu se nalazi četrdesetak učesnika naučnog skupa Filološki dani, a za večeras je bio najavljen dolazak grupe od pedesetak inostranih gostiju posredstvom jedne turističke agencije. Hotelu Grand, koji je u vlasništvu preduzeća AD Izbor Bar.

U Odseku za pružanje usluga poreskim obveznicima Uprave prihoda i carina su Portalu Analitika rekli da je reč o redovnim aktivnostima i da vanrednih kontrola nije bilo.

– Inspektori Uprave prihoda i carina u sklopu redovnih aktivnosti svakodnevno sprovode postupke inspekcijskog nadzora velikog broja poreskih obaveznika vršeći kontrolu poslovanja istih na terenu, a u okviru zakonom propisanih nadležnosti, te u tom smislu nema vanrednih aktivnosti poreske inspekcije ni kod jednog poreskog obveznika u ovom momentu – saopšteno je u ovoj službi.

Za nedelju je na Cetinju najavljeno okupljanje protivnika ustoličenja izabranog mitropolita Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija u Cetinjskom manastiru, a dolazak u prestonicu najavio je veliki broj građana iz čitave Crne Gore.

Hotel Grand, prema podacima sa njihovog sajta, ima kapacitet da primi više od 400 gostiju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pobjeda

Komentari (1)

  1. Srbin-Crnogorac, dolazi sa automatskim oruzjem na Cetinje. On kaze da je u obezbedjenju Mitropolita Joanikija. On bi volio da sretne Milu Djukanovica i da ga pozdravi.

    Odgovori

Ostavite komentar