OTKRILA SVE

Karleuša otkrila zbog čega je NAPUSTILA žiri “Zvezda Granda”: Ugovor sam RASKINULA još u junu (FOTO)

Na njeno mesto doći će Ceca Ražnatović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša od ove sezone više neće biti deo takmičenja “Zvezde Granda”, a umesto nje dolazi njena koleginica i dugogodišnja suparnica Svetlana Ceca Ražnatović.

Jelena se sada, na svom profilu na Instagramu, oglasila i otkrila šta se tačno dogodilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Instagram/Printscreen/karleusastar

-Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz “Zvezda Granda” i u skladu sa tim, na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine sam obavestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovo odluku sam donela najpre kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću – napisala je Karleuša.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. DIVO nabedjena, ukakila si se od UTAJE POREZA i para koje si dobijala NA CRNO, zato si brze bolje pobegla iz Granda !!!! Djubre jedno, toliko si maltretirala i ponizavala mlade ljude koji su se takmicili , da si zadsluzila sve najgore !!!!! Bog bavi, al ne zaboravi !!!

    Odgovori

Ostavite komentar