Ana od dečka dobila specijalnu OGRLICU: Dve godine kasnije namerno ju je POLOMIO, a onda je usledio šok

Da li je moguće da je sve od početka znao?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: bedtimez.com printscreen

Priča izvesnih Ane i Terija osvojila je korisnike društvenih mreža koji su posle njenog čitanja zaključili da će na svetu romantike biti dok ima i ljudi.

Ana je pre dve godine dobila od momka na poklon specijalnu ogrlicu. Na njoj je bio i privezak od tasmanijskog drveta, dakle nešto što nije moglo tek tako da se polomi.

Teri je poklon Ani dao posle samo mesec dana veze. Tada ga je gledala pomalo u čudu, jer su se slabo poznavali i veza je tek počinjala da liči na nešto što bi u budućnosti moglo da bude lepo i kvalitetno.

Ana i Teri su u međuvremenu puno putovali, zapravo obilazili su svet sve dok im epidemija koronavirusa nije pokazala smer ka rodnoj Škotskoj, u kojoj su se skrasili u njegovom stanu.

Veza je iz meseca u mesec napredovala, a Ana se osećala jako dobro u njoj, pomišljajući da bi Teri možda mogao da bude i onaj pravi. A onda su najteže restrikcije oko epidemije ukinute i par je ponovo krenuo na putovanje.

Kada su stigli na željenu odrednicu, prve večeri je Teri zamolio Anu da skine ogrlicu i da mu je. Tada je strgao privezak s nje i potom ga je polomio. Zapravo – razlupao.

Dok se Ana držala za glavu i gledala Terija u neverici, on je iz ogrlice izvukao – verenički prsten!

Ana je gledala Terija u neverici dok je iz njene ogrlice vadio prsten kako bi je zaprosio, Foto: bedtimez.com printscreen

Potom je zaprosio uplakanu devojku koja nije znala gde se nalazi od šoka. Nakon što je pristala da se uda za Terija, on joj je objasnio zašto je sve uradio na ovaj način.

– Već mesec dana posle početka veze znao sam da je Ana žena s kojom želim da provedem ostatak života. Moja namera je bila da kad se uverim da i ona možda isto oseća prema meni, uzmem tu ogrlicu i otkrijem joj njen pravi smisao. Nisam pogrešio. I da smo raskinuli, teško da bi ona ikada znala šta nosi oko vrata – rekao je Teri.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar