Nagovorila dečka od otmu devojku i da joj rade ODVRATNE stvari: Sve su snimali, a onda se desio VELEOBRT

Osuđeni su na 11 godina zatvora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Kent Police/SWNS

Samanta Hart (32), majka četvoro dece, osuđena je zbog podsticanja šokantnog mučenja i silovanja devojke sa kojom ju je navodno prevario sadašnji dečko Čarli Olding (22).

Kako prenose britanski mediji, Samanta je nagovorila Čarlija da je kidnapuju i muče je u podrumu svoje kuće, dok su grozne scene snimali telefonom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Oldingovom telefonu pronađeno je više od 30 uznemirujućih i eksplicitnih video zapisa na koojima su prikazane muke kroz koje je prolazila žena u septembru prošle godine.

Neke od tih snimaka snimila je maloletna Čarlijeva rođaka Li Kičiner (17), koja je takođe prisustvovala horor scenama.

Snimci na kojima je žrtva primorana da s*ksualno zadovolji Samantu Hart pušteni su pred porotom na suđenju, prenosi Dejli star.

Na snimcima se takođe jasno vidi kako žrtva moli i preklinje svoje mučitelje da je puste, na šta su je oni udarali rukama i nogama i smejali se.

Samanta Hart je takođe zapretila nesrećnoj ženi da će je ubosti nožem poput Ramba, a nož je kasnije policija pronašla na imanju.

Čarli Olding, Foto: Kent Police/SWNS

Hart je opisana kao emocionano nezrela osoba, a od trenutka hapšenja nije videla svoju decu, jer je sud tako naložio.

Ona je prvostepeno osuđena na 11 godina zatvora. Na isto toliko godina osuđen je i njen partner.

Kako je rečeno pred sudom, žrtva je posle više dana mučenja uspela da pobegne i kontaktira policiju. Za to vreme zadobila je ozbiljen povrede lica i ruku.

– Žrtvi je u međuvremenu dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj, a priznala je da želi da okonča svoj život. To je navela u video zapisu koji je dostavila policiji ranije ove godine – navedeno je u saopštenju policije.

Olding je na saslušanju priznao da mu je Samanta tražila da zarobi devojku i da je oboje muče, jer je navodno spavala sa Čarlijem dok je bio u vezi sa Samantom.

U međuvremenu se, po svoj prilici, i njemu “osladilo” mučenje devojke, da nije preduzeo ništa kako bi to sprečio.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar