Elegantno i sportski u isto vreme: Odevna kombinacija Hejli Biber svima je zapala za oko (FOTO)

Poznata manekenka je i sada prošetala svoj neobičan stajling

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Džastin i Hejli Biber su par koji oduvek privlače pažnju medija.

Oni spadaju u red poznatih ličnosti koji često i otvoreno govore o svojoj veri, a neretko imamo priliku i da ih vidimo prilikom odlaska na službu u jednoj crkvi u blizini njihovog doma u Los Anđelesu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako je bilo i pre nekoliko dana, kada je par uhvaćen na Beverli hilsu u vrlo interesantnim odevnim kombinacijama. Dok je pop pevač nosio crnu odeću u kombinaciji sa svetloplavim patikama, Hejli se pojavila u neobičnoj dnevnoj varijanti.

Popularna manekenka obukla je, naime, svetlosivo odelo poznate dizajnerke Magde Butrim, i to vuneni model u stilu osamdesetih – ramena predimenzioniranog blejzera su naglašena, a pantalone komotnije.

Foto: DUTCH… / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako bi ukombinovala različite odevne predmete, ona je odabrala i krop top Eterne koji je otkrio njen savršeno ravan stomak, a ovo elegantno izdanje upotpunila je patikama za trčanje. Retro prizvuk pojačale su minijaturna crna torba brenda By Far i naočare za sunce manjih stakala koje potpisuje Raen.

Ona je takođe nosila efektan nakit, a ključne su zlatne alatke Dženifer Fišer koje smo i ranije imali priliku da vidimo na manekenki, kao i kratka zlatna ogrlica juvelirske kuće Fallon, dok je tu i jedna nešto duža sa imenom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Glossy

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar