Neće da menja detetu PELENE iz BIZARNOG razloga: Otac tek rođene bebe razbesneo sve

On je najpre ustajao zajedno sa svojom suprugom, ali se sada požalio kako za nešto tako nema snage, a možda ni potrebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Novopečeni tata postao je predmet podsmeha na društvenim mrežama, nakon što je napisao da je uverene da bi njegova žena trebalo da menja pelene njihovoj bebi tokom noći, uprkos tome što su oboje na bolovanju,

Naime, on je na Reditu napisao da su on i njegova supruga dobili prvo dete pre samo pet nedelja, i da supruga dobiji bebu od prvog dana. Tako, njegova žena je u stanju da bude budna i nekoliko puta u toku noći, a novorođenče se nekada hrani i do četrdeset minuta odjednom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tokom noćnog hranjenja, muškarac je takođe ustajao kako bi mogao da promeni bebine pelene, dajući mami vremena da se osveži i rehidrira nakon hranjenja. Zvuči pošteno, zar ne? Pa, ne prema ovom čoveku, koji veruje da bi njegova iscrpljena supruga možda trebalo i da promeni sve pelene tokom noći, pošto već ustaje.

-Kaže da joj treba vremena da ode u kupatilo, popije vodu itd, dok ja menjam pelene. Po njenom mišljenju ja sam često nervozan, potrebno je više puta da mi traži da ustane, a ponekad se prepirem da li uopšte i moramo da mu promenimo pelene – napisao je on.

Foot: / Wavebreak / Profimedia

On je rekao i da će mu, dok je takođe na roditeljskom odsustvu, kada se vrati na posao u građevinarstvu “biti potrebno punih osam sati sna”.

-Ona će biti na odsustvu narednih 18 meseci. Idemo u krevet u 21:00, ja ustajem u 6 ujutru, a ona je sa bebom sat ili dva kasnije – dodao je on.

Kako biste vi prokomentarisali njegovu izjavu? Da li je u pravu ili ne razume majčinski umor? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar