Tražila mu je da vode ljubav dok mu tast i TAŠTA aplaudiraju: “A tek šta su hteli s POSTELJINOM da urade”

Kako je istakao ovaj mladić, i dalje želi da se oženi njom, ali je od njene majke dobio poruku u kojoj mu je rekla da “on ne razume porodične vrednosti i da je ova tradicija starija od njega“

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Hybrid Images / ImageSource / Profimedia, Ivan Chiosea

Venčanje, medeni mesec, prva bračna noć…sve to podseća na trenutke iz snova. Ipak, da se često stvari ne odvijaju tako, svedoči iskustvo jednog mladoženje koji je tokom trenutaka najveće intime bio izložen najvećoj neprijatnosti.

Naime, on je na društvenoj platformi Redit, prošle godine opisao kroz kakvu je nelagodnost morao da prođe ubrzo nakon venčanja sa svojom izabranicom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je opisao, dobro razumeo s tazbinom, ali je primetio da porodica buduće mlade sve češće zbija šale povodom njihove prve bračne noći, što je smatrao prilično čudnim.

Razgovarali su o tome gde bi mogli da idu za medeni mesec, kada je ona rekla kako im neće biti potreban bračni apartman odmah. Pitao je zašto, a ona je rekla da želi prvo da prvu noć provedu u kući njenih roditelja.

Ovo mu u početku nije smetalo, međutim, kada je ona sve više skrivala razlog zbog kog to želi, on ju je otvoreno upitao o čemu se radi. Tad je saznao za ritual, kao i za to od čega se ritual sastoji.

– Muž i žena spavaju zajedno u spavaćoj sobi, a ostatak porodice stoji ispred vrata kako bi mogli da aplaudiraju i čestitaju im kada izađu. Zatim se jedan deo posteljine odvezuje, kako bi mogao da se ušije u tapiseriju mladine majke – započeo je.

– Mislim da je videla kako mi je neprijatno, jer je odmah rekla da ne moramo zaista da spavamo zajedno i da možemo samo da se pretvaramo. Prestravio sam se i rekao sam joj da ni pod kakvim uslovima nema šanse da to radimo pred celom njenom porodicom – nastavio je.

Kako kaže, i dalje želi da se oženi njome, ali od njene majke dobio je poruku u kojoj mu je rekla da “on ne razume porodične vrednosti i da je ova tradicija starija od njega“.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar