Iste brojeve igrao 30 godina: Nije gledao izvlačenje lutrije, a kad je krenuo na spavanje umalo nije umro

Kombinaciju je forsirao od 1991. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: shutterstock

Novi multimilioner lutrije u američkoj saveznoj državi Mičigen postao je 61-godišnji muškarac iz okruga Rokomon, koji je osvojio 18,4 miliona dolara i to zahvaljujući tome što je ponavljao kombinacije već punih 30 godina.

Dobitnih velikog iznosa na džekpotu želeo je da ostane anoniman, navodi se u saopštenju lutrije Mičigen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Igrao sam ovaj skup brojeva od 1991. godinei retko sam propuštao izvlačenje. Upornost se isplatila – rekao je dobitnih dražvne lutrije, prenosi Foxnews.

Njegovi dobitni brojevi su 3, 5, 10, 20, 28, i 31, a priznao je da je u međuvremenu nekoliko puta pokušavao i druge varijante, ali se ipak vratio svojoj “vernoj trodecenijskoj kombinaciji”.

Foto: milotteryconnect.com

– Proverio sam izvučene brojeve te večeri kada sam krenuo na spavanje. Kada sam prepoznao skup brojeva, proveravao sam svoj listić najmanje 10 puta. Bio sam šokiran, umalo nisam umro – istakao je on.

Kako prenosi lutrija u Mičigenu, pobednik je rekao da će deo svojih dobitaka donirati članovima porodice, a deo uložiti u dobrotvorne svrhe.

– Tako mi je drago što sam ostao veran ovom skupu brojeva. Još nisam svestan da sam osvojio veliku nagradu – doao je srećni novopečeni milioner.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Fox News

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar