“Tek tada će svi shvatiti ko je bio Novak Đoković”: Britanka zapušila usta svima koji ne vole Srbina!

- Novak je pravi intelektualac, njegovo baratanje engleskim je impresivno, on ima veliku glad za informacijama - ističe Kroft

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SCOTT BARBOUR / AFP / Profimedia

Bivša britanska teniserka Anabel Kroft je objasnila čitavom svetu koliko je veliki Novak Đoković.

Nekada 24. teniserka je otkrila da je joj je od svih igrača najinteresantnije kada razgovara sa srrpskim teniserom, koji pleni harizmom gde god se pojavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sva trojica igrača iz te takozvane velike trojke su interesantni kada ih intervjuišete. Novak je pravi intelektualac, njegovo baratanje engleskim je impresivno, on ima veliku glad za informacijama. On će uvek otići korak dalje u potrazi za informacijama o njegovom srcu, plućima, unosu hrane, spavanju…On je poslednji teniski profesionalac. Ne mogu dovoljno da ga nahvalim i rastuži me kada vidim da ne dobija podršku koju zaslužuje – kaže Kroft.

Dalje tvrdi da će Đoovića više ceniti kada završi karijeru.

– Niko neće prestati da voli Federera i Nadala, ali možda kada svi budu okačili rekete o klin, ljudi će početi više da cene to što je Novak uradio za tenis – zaključila je Anabel.

Đoković će pokušati da u Njujorku stigne do 21. grend slem trofeja u karijeri i postane prvi igrač posle Roda Lejvera sa osvojenim kalendarskim slemom.

Bonus video:

Šta će reći Đoković? Revolucija na Australijan openu, prvi put se uvodi ovo pravilo!



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar