Zbog nje je OSTAVIO najlepšu ženu sveta: Ona NIJE znala ko je on, a danas slave godišnjicu

Jedan od najintrigantijih parova na svetskoj sceni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Glumac Vensan Kasel (54) nedavno je obeležio treću godišnjicu braka sa Tinom Kunaki (24), a ovaj par neretko je u fokusu javnosti zbog velike razlike u godinama, a nedavno su proslavili godišnjicu ljubavi.

Da im bračni život prija i da strasti ne manjka dokazuje i čitav niz zajedničkih fotki koje je Tina objavila na Instagramu, a na kojima se vidi koliko su nežni i privraženi jedno drugom, te da se ne libe da svoju ljubav pokažu gde god i kad god.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čuveni francuski glumac je sa Tinom u vezi od 2016. godine, kada se par upoznao na Ibici, a spojila ih je zajednička strast.

Tina je momenat upoznavanja nazvala magičnim i istakla i da nije imala pojma ko je Vensan kada su se upoznali i da je shvatila da je poznat tek kada su ih tokom izlaska uhvatili fotografi.

Naime, ona je objasnila da je odrasla na selu, da nije imala televiziju niti bioskop, te da zbog toga nije znala da je on poznat glumac.

Tina je u čast godišnjice objavila set fotografija na Instagramu na kojima su zagrkjeni i uglavnom na plaži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey)

Od samog starta Vensanova i Tinina romansa izaziva puno interesovanja, pre svega jer je javnost bila znatiželjna u čijem je to zagrljaju završio slavni 54-godišnjak nakon razvoda od Monike Beluči.

Zanimljivo je da je i ova mlada dama poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene – poreklom je iz afričke države Togo, a kada je reč o lepoti, ona može da parira čuvenoj filmskoj divi. Tamnoputa 24-godišnjakinja vrlo je atraktivna, a posebnu draž daju joj bujna, kovrdžava kosa i vretenasta figura.

Poznati Francuz i Tina žive zajedno u Rio de Žaneiru, a 2019. na svet je došla i njihova ćerkica Amazonija. Jednom prilikom Kasel je napisao da je njegova supruga “božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi”.

Podsetimo, Kasel je 14 godina bio u braku sa Belučijevom (56), sa kojom ima ćerke Devu (16) i Leoni (10). Razveli su se 2013, a razloge nisu komentarisali, ali je u intervjuima nakon rastanka istakao da je nemoguće očekivati od muškarca da bude veran, ako je razdvojen od supruge.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar