Horor u Dugavama: Policija na ulici zaustavila rastrojenog i krvavog Ivana, pa otkrili UŽASAN ZLOČIN

Malo je reći da su stanari zgroženi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jeziv prizor beživotnog tela u hodniku na ulaznim vratima stana i zakrvavljeni deo stepenica u novozagrebačkim Dugavama iznenadio je policajce u noći između nedelje i ponedeljka.

Kako prenose hrvatski mediji, još uvek pod nerazjašnjenim okolnostima nožem je usmrćen 38-godišnji Stipe R., a zbog toga je u gluvo doba noći uhapšen 25-godišnji Ivan Š.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policijsko pojačanje

Zanimljivo je da se sasvim slučajno saznalo za zločin u podstanarskom stanu na prvom sprati jer je, kako saznaje “Jutarnji list” iz pouzdanih izvora, policijska patrola u ulici u Dugavama zatekla vidno rastrojenog i krvavog Ivana Š.

Nakon što su mu prišli i legitimisali ga, misleći da je on žrtva kaznenog dela, ubrzo su otkrili da pred sobom imaju osumnjičenog i ujedno stravičan zločin u stanu iz kojeg je prethodno izašao.

Ubrzo je u ulicu stiglo policijsko pojačanje i ekipa za uviđaj koja je punih 12 sati uzimala tragove sa mesta zločina, razgovarala sa stanarima zgrade i tražila eventualne svedoke.

Malo je reći da su stanari zgroženi, baš kao i vlasnici koji su na poziv policije došli u stan koji su pre nekoliko godina iznajmili jednom od dvojice učesnika obračuna.

– Jel’ možete da verujete da nikakvu buku ili vapaje u pomoć nismo čuli? Kad sam se vratila kući oko 23 sata, u tom je stanu bio mrak. Kako stanujem na višem spratu, ispred vrata tog stana bile su cipele. To me začudilo jer ih nikad pre toga nisam videla. Stanar u tom stanu vozi taksi, koliko sam primetila, a kako se kroz stan menjaju podstanari, ne znam da li je taj drugi muškarac navratio u prolazu ili se i on uselio kako bi podelili troškove stanarine. Jutro posle na stepeništu sam videla užas, a krajemm oka, dok sam izlazila, videla sam mrtvo telo na leđima u hodniku odmah uz ulazna vrata. Bolje bi bilo da nisam pogledala, jer su komšijina vrata, tepih i deo zida isprskani krvlju – opisala je za “Jutarnji” pod vidnim šokom jedna stanarka zgrade.

Cipele pred vratima

Prvi komšija iz stana pokraj kojeg se dogodio zločin takođe je uočio cipele ispred vrata, a nakon komešanja na stepeništu, koje se čulo, i zvonjave pogledom kroz špijunku uočio je muškarca koji je bio okrenut leđima.

– Ne znam da li je bio krvav jer se u tom trenutku to nije videlo, ali moram priznati da me je bilo strah. Imena tih mladića niko od nas ne zna. Ubrzo je policija došla u zgradu. A kad sam pogledao kroz prozor, izvodili su, ruku pod ruku, mladića koji se držao za glavu i jedva hodao. Ne znam što se u stanu događalo jer se ništa nije čulo. Podstanar je taksista i uvek je pozdravljao i činio nam se kao vesela osoba. Ipak, sa njim nismo ulazili u neku komunikaciju – otkrio je drugi sused.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar