“Postoje SNIMCI i brojni svedoci”: Gaga Antonijević otkrio ZAŠTO ga je Bjelogrlić divljački pretukao

Gaga Antonijević je optužio Bjelogrlića za korupciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

Povodom toga oglasio se proslavljeni režiser Gaga Antonijević, piše Alo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bili smo na festivalu (Filmski susreti u Nišu), bilo je tu dosta kolega. Ja sam ležao na nekom kauču, a onda mi je odjednom, ničim izazvan, Bjelogrlić prišao sa leđa i počeo da me brutalno udara pesnicama. Bilo je dosta svedoka, takođe su i sigurnosne kamere zabeležile ovaj njegov brutalni napad. Mi nismo imali ni fizičkog, ni verbalnog kontakta pre ovoga, a on je sedeo sa Katarinom Radivojević za stolom, dosta se pilo, pretpostavljam da je bilo i narkotika. Bjelogrlić je bio razjaren – objašnjava Antonijević.

Na pitanje šta bi mogao biti motiv ovog divljačkog nasrtaja na njega Antonijević kaže:

– Mislim da je razlog njegova korupcionaška afera koju sam obelodanio. Ja mu nisam kriv što je korupcionaš. Takođe, smeta mu i Dara iz Jasenovca, on je bio protiv tog filma. Čak ga je omalovažavao i držao i neke seminare na kojima je govorio protiv filma. Eto, naćiće se način da se stane na put njegovom divljaštvu, postoje snimci i brojni svedoci – u dahu priča Antonijević.

Da podsetimo, Gaga Antonijević je optužio Bjelogrlića za korupciju:

– Govorimo o čoveku koji mi je nudio mito za podršku filmu “Jesen samuraja”, a kada je od mene dobio negativan odgovor, odleteo je i nastavio da lešinari na nekom drugom mestu – rekao je između ostalog Antonijević, koji je domaćim medijima dostavio i “skrinšotove” email prepiske sa Bjelogrlićem.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Alo

Komentari (6)

  1. Многи доказани и талентовани глумци не могу да приђу ниједном позоришту ако нису у нечијем клану, док деца без дипломе ФДУ могу!? Зашто!?

    Odgovori

Ostavite komentar