Razlog je PLEMENIT i oduševiće vas: Nakon toliko vremena Anđelina Džoli je KONAČNO otvorila Instagram!

Glumicu je za manje od 24 h zapratilo 5 miliona ljudi, što će dodatno pospešiti javnost da se bave temama koje okupiraju svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Igor Vidyashev / Zuma Press / Profimedia

Slavna glumica Anđelina Džoli na oduševljenje publike širom sveta, otvorila je svoj Instagram profil, nakon toliko godina odbijanja da se prilagodi virtuelnim svetu i digitalnom kontaku sa pratiocima.

Džolijeva je privatnost čuvala veoma marljivo, izuzev višegodišnjeg sudskog spora sa bivšim izabranikom Bredom Pitom koji se odnosio na starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Anđelina je osoba koja zauzima stav kada je reč o bilo kojoj socijalnoj tematici, a trenutna situacija u Avganistanu ju je posebno motivisala da svoje mišljenje izrazi putem socijalnih platformi.

Kao svoj prvi post objavila je pismo jedne tinejdžerke iz Avganistana, koja ističe da je veoma uplašena zbog trenutnog načina života pod direktivom talibana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

“Bila sam na granici Avganistana dve nedelje pre 11. septembra gde sam srela avganistanske izbeglice koje su pobegle od talibana. To je bilo pre dvadeset godina. Mučno je gledati kako se Avganistanci ponovo raseljavaju iz straha i neizvesnosti koja je zahvatila njihovu zemlju. Potrošiti toliko vremena i novca, prolivati krv i izgubiti živote da bi se došlo do ovoga, to je gotovo nemoguće razumeti.”- napisala je glumica između ostalog na kraju posta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Glossy

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar