Varao TRUDNU ženu, pa uhapšen: Ovako danas izgleda Severinin bivši sa kojim ima SNIMAK sa jahte (FOTO)

Mnoge zanima kako danas izgleda Severinin bivši sa kojim ima škakljivi video sa jahte

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Hrvatska pop pevačica Severina Kojić ovih dana je u centru pažnje zbog navodnog neverstva svom suprugu Igoru Kojiću. Severina je, kako se piše, u emotivnoj vezi sa vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem, a pevačica za sada ne negira ovu romansu.

Severini je ovo samo još jedan u nizu medijskih skandala u karijeri, a svakako je najveći onaj koji se dogodio 2004. godine. U maju te godine u javnost je isplivao 11-ominutni snimak njenog intimnog odnosa sa bivšim emotivnim partnerom, hrvatskim preduzetnikom Milanom Lučićem. U tom trenutku ona je bila verena za Srećka Vargeka, sa kojim je raskinula nekoliko meseci kasnije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Severina i Lučić su vezu započeli 2000. godine, a biznismen je prema pevačici bio veoma galantan. Ona je do njega dobijala skupocene poklone, a pisalo se da je dobila čak i konja, kojeg je kasnije prodala.

foto:PrintScreen/Instagram/SeverinaKojic

Lučić je 2017. godine bio akter još jednog skandala. Naime, on je sa još nekoliko osoba uhapšen u akciji Uskoka zbog sumnje da su višegodišnjim malverzacijama bespravno pribavili nekoliko miliona evra iz firmi u stečaju. Biznismen je, kako su navodili mediji, svoju firmu namerno doveo u stečaj, a stečajni upravnik s kojim je imao dogovor omogućio mu je da preko druge firme izvuče vrednu nekretninu iz stečajne mase, da je odmah proda jednom trgovačkom lancu i zaradi višemilionski iznos.

Kako danas izgleda Milan Lučić možete videti OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

Ostavite komentar