Zbog NJE je Arkan hteo razvod: Isplivala fotografija sa VENČANJA pevačice stara 31 godinu (FOTO)

To je bila ljubav na prvi pogled

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, EPA PHOTO / EPA FILES

Pevačica Doris Dragović (60), koja je krajem osamdesetih bila u vezi sa Željkom Ražnatovičćem Arkanom, ne krije kako je od prvog trenutka kad ga je ugledala zaljubljena u bivšeg vaterpolistu Maria Budimira, iako kaže da ljubav na prvi pogled ne postoji, “jer na prvi pogled postoje samo gromovi, a sve ono lepo što se zove ljubav, događa se polako kasnije kroz veme”.

Par se prvi put upoznao na leto 1989. godine u Splitu, a oboje su istog trena prepoznali svoju povezanost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne sećam se ničega jer sam bila u nesvesti. Od njegovog pogleda. Pogodi me grom, a taj grom se zvao Mario Budimir – rekla je pevačica.

Samo godinu dana nakon upoznavanja Mario i Doris su se venčali u crkvi sv. Ante na Poljudu, nakon čega su sa 130 zvanica otišli u tada elitni restoran Mak u Splitu.

Fotografije njihovog venčanja teško je naći, ali jedna od njih, s naslovnice časopisa Top kruži društvenim mrežama.

Doris, koja je pre njihovog venčanog dana 28. maja 1990. bila trudna, opisala je kako je izgledala njena potraga za savršenom venčanicom u Trstu.

– Sećam se da je sve bujalo, novi život u meni i preda mnom. Sećam se odlaska u Trst u šoping. Ja sam želela elegantnu, glamuroznu venčanicu, a Mario svečano odelo. Naviknuta na dobru kondiciju i okretnost vukla sam se po italijanskim buticima. Vikala sam: ‘Ne želim se udavati, želim spavati.’ Prodavačicama sam uporno ponavljala da želim nešto ekstravagantno, a one su jadno bledo gledale moj stomak i bivala im je jasna moja nemoguća misija – opisala je jednom prilikom.

Par je ranije ove godine proslavio svoju 31. godišnjicu braka, a Doris misli kako su uspeli pronaći tajnu formulu za tako dugotrajan i skladan brak.

– Moj je suprug moj vetar u leđa. Uvek mi je savetnik, ima jedinstvenu intuiciju i golemu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savet i snagu. Verujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati – rekla je.

Foto: Youtube/Printscreen/EurovisionEU

Doris Dragović i Željko Ražnatović Arkan 

Pre Svetlane Cece Ražnatović, komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan bio je u emotivnoj vezi sa njenom hrvatskom koleginicom, pevačicom Doris Dragović.

Navodno, njih dvoje su uplovili u ljubavni odnos krajem osamdesetih godina, malo pre nego što su otpočeli sukobi u bivšoj Jugoslaviji.

Kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac u jednom intervjuu je ispričao da je on prvo bio u vezi sa Doris, ali da je i Arkan potpuno poludeo za pevačicom.

“Kada je i Arkan konačno spavao s njom, rekao mi je da mu je to bio najbolji s*ks u životu! Bio je potpuno očaran tom ženom. Rekao mi je da to nije normalna ženska, već da da je vrh vrhova”, rekao je Žabac.

Prema navodima izvora bliže upućenih u emotivni odnos između njih dvoje, Arkan je navodno nagovarao Doris da se preseli u Beograd, a zbog nje je razmišljao i o razvodu od prve supruge Natalije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar