Trener Santa Klare nezadovoljan uprkos pobedi: Želeo je ubedljiviji trijumf

Revanš se igra za sedam dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/cdsantaclara.com

Fudbaleri Santa Klare savladali su Partizan sa 2:1 u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija. Revanš je na programu za sedam dana u prestonici naše zemlje.

Uprkos trijumfu, trener portugalskog tima Danijel Ramos nije bio zadovoljan rezultatom, koliko ga je oduševila igra svojih izabranika:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prezadovoljan sam učinkom, ali ne toliko i rezultatom. Bili smo bliži trećem golu, ali kada niko nije očekivao rival je smanjio na 2:1. Kontrolisali smo utakmicu, bili tim koji je diktirao tempo, igrali smo ofanzivno i pokazali energiju. Pokazali smo kvalitet, odigrali smo odličnu utakmicu i zasluženo pobedili. Iako je trijumf trebalo da bude ubedljiviji, Partizan je dobar protivnik. Čestitam igračima, odigrali su utakmicu dostojnu kluba Santa Klara – rekao je Ramos naglasivši posebno zadovoljstvo jer je njegova ekipa prva koja je pobedila Stanojevićev tim ove sezone.

Foto: FK Partizan

Iako su bili suočeni sa velikim kadrovskim problemima, Portugalci su pružili jednu od najboljih partija od starta novog ciklusa.

– Igrali smo odlično od početka sezone, uz izuzetak Tondele. Pokušavamo da dominiramo, igramo sa duhom i uz veliku solidarnost. Svi rade, svi slave, svi se bore. Ulazimo na teren svesni da ukoliko igramo najbolje što možemo rivali će nas teško pobediti. Čestitale su nam i sudije, istakle da imamo veoma dobar tim i sve ovo mi je pravo zadovoljstvo. Predstavljamo Portugaliju van granica – kaže trener Santa Klare, posebno apostrofiravši da njegov tim ima značajne šanse da prođe u narednu rundu ako u Humskoj ponovi ovaj nivo igre.

Ni strelac vodećeg gola za domaćina Anderson Karvaljo nije krio oduševljenje zbog pobede. Napadač Santa Klare je pre meča bio u izolaciji zbog korona virusa, ali je uspeo da se nađe u timu i postigne jedan od dva pogotka vrednih trijumfa.

– Priznajem da je bilo naporno, imali smo 10 dana karantina i nismo mogli da treniramo kako treba. Uprkos tome, uspeli smo da odigramo sjajnu utakmicu, rezultat je pomalo loš, mogli smo da odemo odavde s znatno većom razlikom. Ništa nije zagarantovano za revanš. Želim ovu pobedu da posvetim Loštinji i igračima koji nisu bili prisutni – istakao je Karvaljo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar