“Nisam mogla protiv njega”: Zbog ovog INCIDENTA Šijan je Goci zabranio ono što je najviše VOLELA!

Pevačica je jednom prilikom ispričala sve detalje njihovog odnosa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Pevačica Goca Božinovska nedavno je doživela veliku radost, kada se njihovoj porodici pridružio novi član, unuk Zoran kog su joj podarili sin Mirko i snajka Bojana Rodić. Maleni Zoran odmah je postao centar njihovog sveta, a pevačica je istakla da bi njen pokojni suprug, po kom je mališan i dobio ime, bio veoma ponosan zbog proširenja porodice.

Inače, brak Goce Božinovske i Zorana Šijana pratile su brojne intrige, a mnogi su se pitali koji je bio pravi razlog kraha njihove ljubavi. Pevačica je jednom prilikom otkrila sve tajne odnosa sa bivšim suprugom i priznala da je jedan događaj vodio jazu koji nikada nisu mogli da prevaziđu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Šijanu nije bio oduševljen činjenicom da se njegova izabranica bavi pevanjem, zbog čega je često pratio na nastupima, a incident na jednom nastupu promenio je sve.

Goca je, naime, nastupala na jednom svadbenom veselju, a tom prilikom desila se neprijatna situacija zbog koje joj je Šijan zabranio da peva.

– Bila sam na jednoj svadbi i gost je krenuo da me spopada, nisam mogla da se odbranim. Stavio mi je pare u odelo, a onda je moj Šijan skočio. Rekao je da odmah napustim veselje i krenem kući. Nisam znala kako da odem sa svadbe, ljudi ostaju bez pevačice, kako to sad. Nisam mogla protiv njega. Krenula sam i rekla ljudima da idem samo do auta da uzmem nešto. “Kakvog auta, ona više neće pevati i gotovo”, rekao je on. Sve vreme u autu dok smo išli kući je ćutao, reč nije progovorio – rekla je pevačica pre nekoliko godina tokom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića, a potom ispričala šta se dešavalo kada su došli kući.

– Rekao je: “Vidi, što si pevala, pevala si. Sad uzmi lepo telefon, nazovi Zlatu neka obavesti sve tvoje menadžere da više ne pevaš”. Tako je bilo, rekla sam da više neću pevati, jer imam probleme sa mužem – rekla je tada Goca i dodala:

– Niko nije mogao da veruje, molili su me, ali nisam mogla. I tako sam ja prestala da pevam. Nisam pevala 7 godina. Nakon toga sam opet počela, ali on je svuda išao sa mnom. Brzo posle toga smo se i rastali – ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar