Nov NAPAD na KiM, tri Albanca PRETUKLA Srbina: Oglasili se iz bolnice o zdravstvenom stanju mladića (20)

Jedan od napadača je i pripadnik tzv. kosovskih bezbednosnih snaga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia /Chris Huby/Le Pictorium/Zuma Press

Dvadesetogodišnji mladić M.D. iz Kosovske Mitrovice kojeg su u utorak ujutru u naselju Bošnjačka mahala u severom delu Mitrovice napala i pretukla tri lica albanske nacionalnosti u stabilnom je stanju.

On će, prema rečima dr Zlatana Eleka, direktora bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici, danas izaći iz bolnice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Istovremeno, prema rečima Bratislava Radovića, portparola kosovske policije za region sever, istraga o ovom slučaju je u toku, a zbog napada na srpskog mladića privedena su tri lica.

– Pripadnici istražne jedinice Mitrovica-Sever priveli su tri lica i preduzimaju se sve neophodne mere i radnje na daljem otkrivanju – indentifikovanju počinilaca ovog krivičnog dela, kao i daljeg procesuiranja predmeta tužilaštvu. Verovatno će u toku dana biti pregledane kamere sa lica mesta i očekujemo da bude privedeno još lica – ističe za medije Radović i dodaje da se jedno od privedenih lica kosovski Albanac E.A. (1984), nalazi na poternici radi izdržavanja kazne zatvora.

Takođe, jedan od napadača je i pripadnik tzv. kosovskih bezbednosnih snaga, a ovaj slučaj je okvalifikovan kao “nanošenje lakih telesnih povreda”.

Inače, napad se dogodio u utorak ujutru oko jedan sat i deset minuta posle ponoći u ulici Knjaza Miloša.

– Prijavljeno je da su tri, tada NN lica napala kosovskog Srbina M. D. (2001) na pomenutoj lokaciji i nanela mu telesne povrede na ruci i u predelu oka. Povređeno lice je prebačeno do KBC u Mitrovici, gde je pregledano i od strane lekara su tada konstatovane “lake telesne povrede”, ali je isti zadržan na Odeljenju hirurgije, radi dalje opservacije – saopštio je posle napada na srpskog mladića Branislav Radović, portparol Kosovske policije za region Sever.



Izvor: Novosti

Komentari (1)

  1. Никад нису ни били куражи. Понашају и друже се "чопоративно". Имају храбрости, само ако су у ваћини.. Сами су врло велике кукавице.

    Odgovori

Ostavite komentar