Danima tragao za sestrom Danijelom koja ga je vakcinisala: Ponudio joj ljubav, a onda je stigao ODGOVOR

Od kada je došao kući sa vakcinacije nije prestajao da misli na nju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok/danidenoriega

Mladić korisničkog imena Floba otišao je pre nekoliko dana da primi prvu dozu vakcine protiv koronavirusa, ali nije ni slutio da će mu lepa doktorka, za koju se kasnije saznalo da se zove Danijela Norijega, osim vakcine “ubrizgati” i ljubav.

Bolje da je samog sebe izudarao: Pokušao da ukrade auto, ali nije ni slutio čije je vozilo (VIDEO)

Po povratku kući mladić je shvatio da ne može da prestane da misli na nju, pa je putem TikToka pokrenuo veliku potragu ne bi li saznao kako se zove i stupio u kontakt sa njom.

Verovatno ni sam nije očekivao da će njegova objava postati toliko viralna da je za svega nekoliko dana sakupila čak 7.5 miliona pregleda.

@floba_xd Ayúdenme a encontrarla 😭 se llama Daniela #fy #covi #vacunacovid19 #illneverforgetyou ♬ Never Forget You – Noisettes

Osim mnogobrojnih korisnika TikToka, kao i medija, objavu je videla i sama medicinska sestra Danijela, koja je, sudeći prema onome što se može videti na TikToku, napravila profil samo da bi mu odgovorila.

Iako se potrudila da mu odgovori, ono što je rekla nije baš obradovalo mladića, naprotiv…

– Nadam se da ćeš pronaći ljubav svog života prilikom dolaska po drugu dozu. Ja sam već svoju našla – odgovorila je Danijela, koja je u video snimku ponosno pokazala svog voljenog.

Zanimljivo, ovakav rasplet rastužio je mnoge korisnike popularne društvene mreže do te mere da su neki tražili da raskine vezu sa sadašnjim partnerom kako bi počela da se zabavlja sa mladićem koji se potpisao kao Floba.

@danidenoriega #dúo con @floba_xd Espero encuentres al amor de tu vida en tu segunda dosis jajaja yo ya tengo al mío 🥺💓#vacunacovid19 #vacunate #medstudent ♬ Never Forget You – Noisettes

– Koliko je potrebno lajkova da raskineš i da pružiš šansu Flobi – upitao je jedan korsnik Daniejlu, dok joj se drugi obratio prilično neprijatnim tonom.

– Hej, tvoj posao je bio da ga vakcinišeš, a ne da mu slomiš srce. Bolje da nisi odgovarala – poručio joj je.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar