“ODSEKLA” ženi pola tela: Modna blogerka se zaigrala u fotošopu, pa objavila OVO (FOTO)

Zanela se dok je "sređivala" fotografiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/Youtube

Modna blogerka i influenserka Ena Čubrilo (31), na Instagramu i Jutjubu poznata kao Ena Luna, imala je nameru da “sredi” jednu fotografiju na kojoj je pozirala, ali je usput napravila očigledan kiks.

Naime, Ena je na pomenutoj fotografiji želela da bude sama, ali je verovatno naknadno shvatila da je u pozadini za stolom sedela jedna žena. To joj očigledno nije predstavljalo veliki problem, pa je odlučila da nepoznatu gospođu “odstrani” u fotošopu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I sve bi bilo u redu da nije zaboravila ženine noge. Kao što se može videti na fotografiji koju je objavila na Instagramu, Ena je uspela da ukloni samo polovinu osobe koja joj je smetala na fotografiji.

FOTO: Printscreen/Instagram

Blogerka je naknadno na svom storiju priznala da je pogrešila.

– Ljudi, da li je realno da sam zaboravila da obrišem noge ženi koja je sedela za stolom? Poslalo mi je vas desetak da ste primetili i da je to objavio neki profil koji kači te tako zezancije i stvarno sam se od srca ismejala. Koja sam fotošop kraljica?! – napisala je ona i objasnila zašto je ženi obrisala glavu:

– Sebi sam najbolje ispala na toj fotki i žena koja je sedela ni kriva ni dužna završi bez glave da bih ja bila sama na fotki, ali ostadoše noge – dodala je Ena.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar