Tetovirao mu ćerku bez njegovog znanja: Kada je otac ušao u radnju, usledio je šokantan PREOKRET

Sada se suočava sa optužnicom za pokušaj ubistva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ilovetattoos

Argentinac (51) iz predgrađa Buenos Ajresa napravio je haos u jednoj “tatu” radnji, nasrnuvši nožem na majstora tetovaža.

Incident se, prema navodima tamošnjih medija, dogodio jer otac nikako nije voleo tetovaže, a njegova ćerka je to učinila bez pitanja.

Iskopao ženi oko, pa totalno izgubio razum: Kristina otkrila JEZIVE DETALJE o majčinoj smrti

U ovom slučaju, 51-godišnjaku je kriv bio tatu majstor Norberto, koji je tetovirao njegovu 16- godišnju ćerku bez odobrenja roditelja.

Ime napadača nije objavljeno kako bi se zaštitio identitet njegove maloletne ćerke, a njen otac je posle kraće rasprave izvadio nož, nasrnuo na Norberta i naneo mu povrede i rasekotine šake, u predelu između palca i kažiprsta.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, a napadač je uhapšen.

Foto: Policia Buenos Aires

Oštećeni tatu umetnik Norberto kazao je da je sve počelo kada mu je muškarac pokucao na vrata i najpre ga verbalno napao što je tetovirao njegovu ćerku bez znanja oca, koji je veliki protivnik tetovaža.

– U jednom momentu je izazvao nož i krenuo na mene. Tu je usledila borba i suočio sam se sa nečim sa čim nisam imao prilike do sada. Niko me nikad nije napao nožem. Nije uspeo da me ubije, ali me je povredio – naveo je Norberto, prenosi argentinska Cronica.

On je dodao da je devojci o kojoj je reč tetovirao ime sa parom krila na ruci i da u tome ne vidi nikakav problem.

– Ona je odrasla osoba, bila je svesna da želi da se tetovira i nije potrebna nikakva saglasnost roditelja za to – naveo je Norbeto, kom su kasnije u bolnici sanirane povrede ruke.

Napadač je trenutno u pritvoru i protiv njega će biti pokrenuta optužnica za nanošenje telesnih povreda i pokušaj ubistva.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Odrasla osoba, svesna da zeli da se tetovira, nije potrebna saglasnost roditelja? Pa da li je taj covek normalan? To je jos uvek dete koje odrasta, a tetovaza je nesto sto joj ostaje za ceo zivot. Boze sacuvaj

    Odgovori

Ostavite komentar