Nepozvani GOST napravio haos na srpskoj svadbi: Svatovi ostali ZATEČENI, svi se okomili na njega (VIDEO)

Kuče je ipak uspelo da se izvuče i ode bez povreda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Svadbe u Srbiji odavno su postale mesta na kojima se dešavaju neverovatne stvari.

Od lomljenja stolova, preko pijanih mladoženja, pa čak i do ostavljanja pred samo venčanje, srpske svadbe mogu da se podiče “biserima” o kojima se danima kasnije priča. Ali ovakav jedan prizor sa svadbe niko nije doživeo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na društvenim mrežama se pojavio snimak svatova koji su pod punom opremom došli po mladu. Sve je bilo tu: zastava, trubači, baklje, okićena kapija, a onda se pojavio i jedan pas.

Naime, na trubu koji je držao jedan od okupljenih muzičara iznenada se zaleteo staford, kome se instrument izgleda veoma svideo, pa je odlučio da ga zagrize.

Kuče je u svojoj nameri bilo uporno, što je izgleda iznerviralo okupljene, pa su u jednom trenutku počeli da ga teraju. Kako se može videti na snimku, svatovi su počeli da monstruozno šutiraju životinju, iako je strah većine možda bio opravdan njihovo postupanje i količina upotrebljene sile i napada ka psu nisu uopšte opravdani.

Jedan od svatova ga je čak nekoliko puta udario nogom i pokušao da ga udari upaljenom bakljom. Kuče je ipak uspelo da se izvuče i ode bez povreda.

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar