Eminemova ćerka ušla u GINISOVU knjigu rekorda: Evo kako ona IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

Američki reper Eminem ćerkum, Hejli Džejd, dobio je sa bivšom suprugom Kimberli En Skot. Muzičar je nekoliko puta u intervjuima rekao da je jako ponosan na nju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Profimedia

Sa samo šest godina njegova mezimica ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najmlađa izvođačica R&B pesme, a 2018. je diplomirala psihologiju. Danas je prati vojska fanova širom sveta na društvenim mrežama.

Hejli je rođena 1995. godine, a Eminem i Kimberli venčali su se 1999. godine. Upoznali su se u srednjoj školi. Muzičar je imao 15 godina, a Kim je sa sestrom bliznakinjom pobegla od kuće i uselila se kod dečka i njegove majke. Već 2001. godine su se rastali, a reper je tada izjavio: ‘Radije bi rodio dete kroz penis nego se ponovno oženio’.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U januaru 2006. godine ponovno su se venčali, a u braku su izdržali samo četiri meseca. Dogovorili su se oko zajedničkog starateljstva nad ćerkom, a Eminem osim Hejli ima još dve devojčice. Naime, tražio je starateljstvo nad kćeri sestre od bivše supruge i nad nezinom ćerkom iz bivše veze.

Hejli je još kao devojčica, gostovala na mnogim pesmama i spotovima svog oca (uključujući ‘Hailie’s Song’, ‘My Dad’s Gone Crazy’, ‘My Darling’), a spominje je i na poslednjem albumu ‘Revival’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Mnogi su se iznenadili kad su videli da je u međuvremenu izrasla u pravu lepoticu. Nakon što je završila fakultet, pratila je oca na letnoj turneji i objavljivala fotografije sa festivala na kojima je nastupao.

‘Roditelji su me inspirisali da budem osoba koja jesam i dali su mi svu potrebnu podršku kako bi postigla ovo što sam postigla’, rekla je Hejli u jednom intervjuu.

Američki reper nedavno je u šou-programu Majka Tajsona ‘Speaking on Hotboxin’, izjavio da svojim najvećim postignućem smatra što je dobro odgajao decu i da je jako ponosan na svoju Hejli. Inače, 26-godišnjakinja je u vezi s Evanom Mek Klintokom još od od 2016. godine.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic Žena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar