Srpski vatrogasci nastavljaju HEROJSKU MISIJU u Grčkoj: Ovako se bore sa vatrenim stihijama (FOTO)

Stanje na terenu je stabilno, a tokom noći vatrogasci- spasioci su dežurali na opožarenoj površini i držali liniju požara pod kontrolom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije i Helikopterske jedinice nastavljaju svoje angažovanje na lokalizaciji i likvidaciji požara u Grčkoj.

Juče i tokom noći 35 vatrogasaca-spasilaca nastavili su rad na lokalizaciji požara u selu Avgarija u severnoj Eviji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stanje na terenu je stabilno, a tokom noći vatrogasci- spasioci su dežurali na opožarenoj površini i držali liniju požara pod kontrolom.

Tokom jučerašnjeg dana pripadnici Helikopterske jedinice su gasili požar u rejonu Mesapia koji su u 15 naleta izbacili 20 tona vode, a potom intervenisali i na Peloponezu gde je izbačeno 26 tona vode u 23 naleta.

Već peti dan vatrogasci-spasioci iz Niša, Beograda, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Zrenjanina, Kikinde, Jagodine, Kruševca i Kraljeva, zajedno sa pripadnicima Helikopterske jedinice MUP-a danoćno gase požare na severnoj Eviji.

Na licu mesta je i medicinski tim Sektora za ljudske resurse koji takođe danonoćno vodi računa o zdravlju naših vatrogasaca.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar