Amerikanci sve PRIZNALI! Konačno objašnjeno šta rade sa sistemima i programom HARP, evo šta su krili

Napomenimo da je zvanična naučna definicija o Harpu da je to program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Ilustracija

Nedavno preminuli novinar Miroslav Lazanski, otkrio je u jednoj emisiji koje je, kako je on tvrdio, objašnjenje američkih naučnika o sistemima HAARP.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Geofizički rat postoji, on se izučava. Zamislite kad su grafitnim bombama povećavali količinu padavina za 60-70 odsto, šta mogu sad, ali nisam pristalica teorija zavere. Američko objašnjenje o Harpu je to da je, navodno,  ispitivan za komunikaciju preko jonosfere sa nuklearnim podmornicama, podmornica na 500, 600 metara dubine nema komunikaciju. Da li te antene Harp zaista imaju tu funkciju, to je komplikovano reći. Harp je ozbiljna priča u naučnom smislu, da li on stvarno postoji zbog komunikacije sa podmornice ili da se jedan komad planete izloži zračenju, ovo su oskudni podaci – rekao je Lazanski.

Napomenimo da je zvanična naučna definicija o Harpu da je to program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije. Kao i istraživački projekat koji želi da “razume, stimuliše i kontroliše procese u jonosferi koji mogu da izmene učinak komunikacionih i sistema za nadgledanje”. Započet je 1993. godine i predloženo je da traje 20 godina.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. To je zloupotreba nekoliko izuma Nikole Tesle. On je to sve lepo objasnio rečima, ali ne znaju da dešifruju njegove reči niti patent, pa onda lutaju i rade ovo što rade. Ugušili su Teslu moguli tog doba, manipulacijama za što više novca nikad im nije bilo dosta. Ti plitki umovi, grabeškog primitivnog naboja, onemogućili su Teslu da sprovede svoje izume u stvarnost, te smo danas tu gde smo. Priroda se buni šta joj radimo, uništavomo je, a mogli smo da idemo na svemirska putovanja kao od šale. Zato ovo što je govorio gospodin o suncu, predlažem da se malo primiri sa svojim izjavama.

    Odgovori

Ostavite komentar